šta je istina?

Nije bila pozvana na njenu svadbu, pa je na svoju dovela kao ROD: Da li je Megan LAGALA da joj je Serena prijateljica?

0

Jesu li Megan Markl i Serena Vilijams zaista najbolje prijateljice i koliko su se dobro poznavale pre nego što je glumica postala vojvotkinja?

Serena Vilijams sa ćerkom Aleksis Olimpijom i Megan Markl
Serena Vilijams sa ćerkom Aleksis Olimpijom i Megan Marklfoto: SERENA WILLIAMS/INSTAGRAM

Živa legenda američkog i svetskog tenisa Serena Vilijams pre nekoliko da je na simpatičan način saznala i saopštila svetu da će postati majka još jedne devojčice.


Njen suprug Aleksis Ohanijan, vlasnik Reddit-a, i Serena priredili su popularni gender reveal party i baby shower istovremeno, a u pitanju je velika žurka na kojoj su proslavili teniserkinu drugu trudnoću i otkrili da ona nosi drugu ćerku.


Slavlje je uveličala njihova ćerka Aleksis Olimpija, kao i brojni prijatelji srećnog para, a mnogi su primetili da među njima nije bila Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, kojoj je Serena Vilijams navodno jedna od najboljih prijateljica.

 

Mediji pišu da je moguće da je supruga princa Harija bila na slavlju, ali nije želela da je fotografišu, dok oni koji nisu njeni fanovi ističu da je malo verovatno da je Megan Markl bila na privatnoj proslavi tako uticajnih i moćnih ljudi, a da to ne saznamo.

 


Ipak, mnogi na društvenim mrežama podsećaju da odnos teniserke i nekadašnje glumice nikada nije bio do kraja jasan i da je retko izgledao kao da je u pitanju pravo prijateljstvo, pa smo se zapitali kakav je istorijat Serene Vilijams i Megan Markl. Kako su se one upoznale? Kada su postale drugarice? Jesu li zaista bile toliko bliske koliko često deluje u medijima?

 

  • Kako su se upoznale Serena Vilijams i Megan Markl?


Koliko je poznato, njih dve su se prvi put srele uživo na Superboulu 2010, ali tada nisu "imale mnogo posla" jedna s drugom. Potom su se ponovo sastale u finalu Superboula 2014. godine i, navodno, odmah se povezale. Kako je Megan ispričala u svom podkastu Archetypes u kom je gostovala Serena Vilijams, ona je bila vrlo uzbuđena kad ju je ugledala.


Došla sam i videla te kako ideš prema nekome – rekla je Megan Sereni. – Sećam se da sam pomislila "O, moj bože, s kim će to Serena Vilijams da razgovara?" Osvrnula sam se oko sebe i kad sam se okrenula, ti si stajala ispred mene... Tako brzo smo se zbližile.

 

Serena Vilijams  i Megan Markl u emisiji DirecTV Beach Bowl
Serena Vilijams i Megan Markl u emisiji DirecTV Beach Bowlfoto: Michael loccisano / Getty images / Profimedia

Nedugo potom, one su učestvovale u televizijskom takmičenju u američkog fudbalu na pesku i odlično se zabavile, a Megan je potom u svom blogu The Tig pisala kako su se Serena i ona odmah sjajno složile, smejale, fotografisale, ćaskale...


Nekoliko meseci kasnije, Megan se pojavila na jednom Sereninom meču na US Openu, a potom delila njene fotografije posle većih pobeda, došla na Serenino lansiranje modne linije na Nedelji mode u Njujorku...

 

  • Odnos Serene Vilijams i Megan Markl


U međuvremenu je Megan upoznala princa Harija i postali su par, a kako je tada bila manje poznata glumica, mediji nisu imali mnogo toga da napišu o njoj. Često se isticalo da ona poznaje Serenu Vilijams i da se navodno druže, a Serena nije imala izjave na ovu temu.

 

Nakon što je otkriveno da je Vilijamsova trudna 2017. godine, Megan Markl je izjavila kako će njena drugarica biti neverovatna majka i da će pevati divne uspavanke svojoj bebi jer je izvanredna kada izađu na karaoke.


Tokom 2017, Megan je bila jedna od glavnih vesti u svetskim medijima iz dana u dan, a dok se privikavala na ovu pažnju, Srena je u jednom intervjuu upitana šta ju je posavetovala kao vrlo iskusna žena u pogledu komunikacije s javnošću.


Rekla sam joj: "Moraš da budeš to što jesi Megan, ne možeš da se sakriješ – istakla je ona kratko za Vanity Fair.

 

Prvo javno pojavljivanje Megan Markl i Princa Harija
Prvo javno pojavljivanje Megan Markl i Princa Harijafoto: Nathan Denette / PA Images / Profimedia

Nakon što je najavljeno venčanje princa Harija i Megan Markl, odmah je otkriveno da su Serena Vilijams i njen suprug Aleksis Ohanijan na spisku zvanica, ali su mnogi bili skeptični koliko su dve žene zapravo bliske. Naime, Amal i Džordž Kluni, koji su takođe bili među gostima, priznali su da ne poznaju kraljevski par i da nisu bliski s njima, već su samo dobili pozivnicu, pa nikome nije bilo jasno da li su Serena i Megan zaista u toliko dobrim odnosima ili je spisku gostiju i "strani neveste" samo falilo poznatih imena.


Uz to, Serena se udala godinu dana ranije, a Megan nije bila pozvana na njeno venčanje.


Posle kraljevske svadbe one su, međutim, zaista delovale sve bliskije: Megan je bodrila Serenu na Vimbldonu, teniserka je javno podržala njen kuvar "zajedno", a izjavila je i da se vojvotkinja od Saseksa i ona odavno znaju, ali su bliske odnedavno.


Poznajemo jedna drugu dugo, a od nedavno se dosta uzdamo jedna u drugu – rekla je teniserka.

 

Nakon čuvenog intervjua koji su Hari i Megan dali Opri, Serena je bila jedna od retkih poznatih ličnosti koje su javno aplaudirale paru na hrabrosti da iznesu svoju stranu priče.

 

Takođe je gostovala u dokumentarcu "Megan i Hari", u kom je pričala o tome koliko su vojvoda i vojvotkinja zaljubljeni i da joj je bilo drago što je na venčanju ovog para nastupio gospel hor i tako predstavio kulturu koju Megan i ona dele.

 

Serena Vilijams  u dokumentarnom serijalu 'Megan i Hari'
Serena Vilijams u dokumentarnom serijalu "Megan i Hari"foto: Netflix / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Serena Vilijams je, inače, organizovala baby shower Megan Markl kada je bila trudna, što tradicionalno planira najbolja prijateljica, često na molbu trudnice.

 

Ipak, Megan na njenoj žurki istim povodom nije viđena, a poslednji put su javno povezane kada je sportistkinja gostovala u vojvotkinjinom podkastu na proleće 2022. godine.


Kakav je njihov odnos u ovom trenutku – nije poznato. Koliko su zaista bile bliske, takođe se ne zna, kao ni da li su se zaista zbližile tek nakon što je Megan Markl upoznala princa Harija i ušla dublje u visoke krugove. U jednom trenutku one su delovale vrlo blisko, ali čini se da u poslednje vreme to nije slučaj...

 

 

BONUS VIDEO BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl

 

 

makonda-tracker