nije joj lako

Uslikali su njeno telo, ožiljke, nesavršenosti... Fotografije koje su pevačici napravile PAKAO i donele VELIKU PATNJU

0

Slavna pevačka zvezda ne krije da je dugo prolazila kroz veliku borbu sama sa sobom.

selena gomez imala je veoma teške periode borbe za mentalno i fizičko zdravlje
selena gomez imala je veoma teške periode borbe za mentalno i fizičko zdravljefoto: Wil Roberts / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Pevačica i jedna od najpopularnijih mladih zvezda današnjice Selena Gomez nikada nije krila veliku borbu za fizičko i mentalno zdravlje.

 

Ona je sada podelila kakav danak na njeno stanje su uzele njene objavljene paparaco fotografije 2018. godine, tokom njenog boravka u Sidneju, u Australiji.

 

31-godišnja umetnica posetila je Sidnej u martu te godine, tokom svoje turneje, a prilikom svog boravka tamo, fotografisana je nenadano dok se odmarala na jahti, obučena u bikini.

Selena se sada prisetila internet hajke koja se odigravala danima nakon što su te fotografije objavljene, na kojima su se videli njeni ožiljci, nastali 2017. godine, tokom transplantacije bubrega, a takođe je prolazila i kroz prirodnu fazu menjanja tela ulaskom u kasne dvadesete godine.

 

Govoreći za Fast Company, bivša Diznijeva uzdanica i zvezda diskutovala je u velikom pritisku koji je osećala.

 

selena gomez podelila je svoju iskrenu priču
selena gomez podelila je svoju iskrenu pričufoto: SELENA GOMEZ / INSTAGRAM

Ona ističe da je svesna kritika, ali i prekinula je svoju pauzu od društvenih mreža i medija, kako bi ukazala na standarde lepote nametnute od strane društva.

 

Mit o lepoti je opsesija fizičkim savršenstvom koji modernu ženu zatoči u beskrajnom krugu beznađa, samosvesti i mržnje prema sebi, dok pokušava da ispuni nemoguću definiciju besprekorne lepote — rekla je Selena.

 

 

Gomezova je ispričala da se već borila sa problemima i slikom o svom telu nakon neprijatnih foto-šutinga, gde je shvatila da "nema više telo kao tinejdžerka".

 

 

Nisam ulazila u staru veličinu i to me je posramilo. Ipak, koliko je nerealno da očekuješ da se ženino telo neće promeniti? — zapitala se ona.

— Bilo je momenata kad se nisam osećala dobro oko toga kako izgledam jer sam viđala svašta po Instagramu. Vau, želela bih da moje telo tako izgleda — iskrena je Selena.

 

 

Njoj su dijagnostikovali bipolarni poremećaj 2020. godine, a bori se i sa lupusom.

 

— To je bila stvarno teška sezona, imala sam i uspone i padove, a nisam znala šta da radim, kako da se kontrolišem — rekla je ona.

 

Bonus video

Trik Selene Gomez za nanošenje maskara

 

makonda-tracker