(video)

Kad se probudi, PRVO PLAČE OD BOLOVA: Novi snimak pevačice izvrgnut ruglu, a otkriva koliko je teško njeno stanje

0

Selena Gomez želela je da podeli s fanovima kako se neguje, a usledilo je neprijatno objašnjavanje o efektima lekova koje će morati da pije do kraja života

Selena Gomez na Tik toku ima 45,3 miliona pratilaca, a sada je rešila da s njima podeli skincare rutinu
Selena Gomez na Tik toku ima 45,3 miliona pratilaca, a sada je rešila da s njima podeli skincare rutinufoto: selenagomez, tik tok

Popularna pevačica i glumica Selena Gomez (30) jedna je od zvezda koje su veoma aktivne na društvenoj mreži Tik Tok, a kako je i sama ljubiteljka tutorijala, odlučila je da s fanovima podeli kako neguje kožu lica.


Ona je pokazala svoju skincare rutinu i koje proizvode koristi kako bi imala čistu i blistavu kožu, ali ovaj snimak nije privukao pažnju jer je Selena otkrila tajne svoje lepote.

 

Njenim pratiocima zapalo je za oko to što joj se ruke tresu, naročito u trenutku kada sipa miceralnu vodu.

@selenagomez

PSA I got most of these products free. I ain’t just rolling like that everywhere. Use any serum to take off make up before washing. It breaks it up nicely. Also use a sponge to wipe eyes to treat eyes delicately when removing make up. K I’m done pretending I know what I’m taking about.

♬ Never Be Me - Miley Cyrus

Pevačica nije želela da ova situacija ostane nejasna, pa je otkrila šta stoji iza njene drhtavice.


Tresem se zbog lekova za lupus – napisala je ona i dodala da svakako nije profesionalac.

 


Selena Gomez otvoreno je pričala o svojoj borbi s lupusom, zbog kojeg je 2017. godine morala da ide na transplantaciju bubrega. Ona je detalje svoje borbe podelila u dokumentarnoj seriji "Moj um i ja", u kom se vidi i trenutak kada je 2020. izgovorila:


Kada se ujutro probudim, prvo počnem da plačem jer me sve boli.


Zbog svoje bolesti, Selena mora celog života da bude na terapiji, a u međuvremenu joj je dijagnostikovan i bipolarni poremećaj. Kako je istakla, najlošije se oseća na muzičkim turnejama, kada je usredsređena na posao i provodi mnogo vremena sama.

 

Selena Gomez godinama se bori s lupusom i bipolarnim poremećajem
Selena Gomez godinama se bori s lupusom i bipolarnim poremećajemfoto: Tik Tok, selenagomez

– Najteže mi je bilo na turnejama. Tada budem usamljena, depresivna i anksiozna. Pre nego što bih izlazila na scenu, imala sam napade panike, a nekad bi se to desilo čim siđem s bine – ispričala je pevačica.


Kako je objasnila, dijagnoza bipolarnog poremećaja joj je teško pala i mislila je da je to kraj njenog života.


Ipak, sad se osećam mnogo bolje i živim dan po dan – rekla je ona.
Odlučila je da joj njeno stanje bude, kako kaže prijatelj.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)


Otkrila sam da moj bipolarni poremećaj i ja imamo odnos. On nikud neće otići. Trudim se da mi postane prijatelj. Mislim da mi je to bilo potrebno da postanem ovo što jedam i sada moram da se borim. Ali zaista sam srećna. U miru sam. I ljuta sam. I sposobna. I puna sumnji. To je rad koji traje. Ja sam dovoljna. Ja sam Selena – poručila je ona u svojoj seriji.

 

Selena Gomez, ipak, daje sve od sebe da normalno nastavi sa svojim životom, a obično je najzapaženija mlada zvezda na crvenom tepihu. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji.

 

1 / 6 Foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

 

makonda-tracker