"To nije nešto za šta se zalažem"

Obrt u tihom ratu Hejli Biber i Selene Gomez: Manekenka se obratila pevačici, a o njenoj reakciji bruji čitav SVET

0

Selena Gomez se danas obratila na Instagramu i konačno prekinula tišinu o sukobu sa suprugom njenog bivšeg dečka, Džastina Bibera.

Selena Gomez i Hejli biber su u tihom ratu već godinama.
Selena Gomez i Hejli biber su u tihom ratu već godinama.foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Odnos Hejli Biber i pevačice Selene Gomez bi se moglo okarakterisati kao toplo-hladno.

 

Njih dve su glavna tema svetskih medija otkad je bivši dečko Selene Gomez, planetarno popularni pevač Džastin Biber s kojim je bila sedam godina u vezi započeo ljubavnu romansu sa Hejli Biber sa kojom se u međuvremenu i oženio.

 

Njihov tihi rat traje godinama, a krajem prošle godine su pokušale da stave tačku na glasine kada su se uslikale zajedno na jednom događaju.

 

Nakon toga su isplivavali novi detalji i niski potezi Hejli Biber. Jedan od njih je da su se ona i njena drugarica Kajli Džener podsmevale Seleninim obrvama na društvenim mrežama.

 

Ovaj neslavni potez je rijaliti zvezdu Kajli Džener koštao pratilaca i titule najpraćenije zvezde na Instagramu, a osim što je ružnim ponašanjem samu sebe svrgnula sa trona, ona je ovu titulu predala pravo u ruke nikome drugom do Seleni Gomez. 

Strani mediji su često pisali da je Hejli Biber ljubomorna na bivšu devojku svog supruga, kao i da joj smeta što ih fanovi stalno povezuju. 

 

Međutim, dok Hejli niže gaf za gafom i navlači gnev Seleninih pratilaca, pevačica svakim potezom izaziva simpatije i pohvale.

 

Tako je bilo i danas kada je pokazala iznad svega svoju ljudsku stranu.

 

I iako se pre nekoliko meseci pojavila priča da je 2014. godine bio izrežiran ssret Hejli Boldvin sa Džastinom Biberom te da su Kendal Džener i Điđi Hadid odvele Selenu Gomez na odmor u Dubai kako bi njihova drugarica Hejli mogla da zavede pevača, Selena je današnjih potezom pokazala koliko je iznad svega bitno da budemo ljudi.

 

Naime, ona je podelila u okviru Instagram priča da ju je Hejli kontaktirala i rekla sa dobija pretnje smrću i da se suočava sa mržnjom i negativnošću. 

Selena Gomez
foto: Printscreen/Instagram/

- Ovo nije ono za šta se ja zalažem. Niko ne treba da doživljava mržnju ili zlostavljanje. Oduvek sam bila advokat za dobrotu, i stvarno želim da sve ovo stane''- napisala je pevačica čiji hit nosi naziv ''Ubijte ih dobrotom'' .

 

 

makonda-tracker