da li vam se dopadaju?

JEDINE minđuše koje zvezde nose ovih dana: (Ne)obične su, imaju ih SVE trendseterke i nisu skupe koliko očekujete

0

Kolekcija u kojoj se nalazi ovaj model rasprodata je čak četiri puta, a jedan par minđušica je posebno očarao poznate ličnosti

foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia
foto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Nije tako čest slučaj da neki komad nakita apsolutno zavlada društvenim mrežama, iako ima vrlo popularnih trendova, poput tankih multiogrlica, plastičnog prstenja, minđuša u obliku deteline...


Sada se pojavilo nešto što je očaralo mnogo poznatih devojaka, a strani mediji pišu i da je ovaj nakit nešto zajedničko neprijateljicama Hejli Biber i Seleni Gomez.


U pitanju su minđuše brenda Jenny Bird, za koje za ova juvelirska kuća kaže da su rasprodate – i to četiri puta!

 


Radi se o minđušama koje influenserke i svetski poznate ličnosti jednosavno obožavaju, pa ih nosi gotovo svaka trendi devojka. Nazvane su Nouveaux Puff, skulpturalne su, pune volumena, a ipak lagane zahvaljujući svom šupljikavom dizajnu.

 

Jenny Bird minđuše nedavno su bile izbor glumice i pevačice Lee Mišel
Jenny Bird minđuše nedavno su bile izbor glumice i pevačice Lee Mišelfoto: leamichele/Instagram

U obliku su masivnog polumeseca i prodaju se u zlatnoj i srebrnoj boji, a brend Jenny Bird navodi da se radi o nakitu koji se takmiči sa vašim autfitom.


Cena ovih minđušica je 120 američkih dolara, a do sada smo ih, pored Selene i Hejli, videli na Lei Mišel, Elen Pompeo, Šej Mičel i Maren Moris.

 


Ova juvelirska kuća je, inače, nova opsesija zaljubljenica u modu, a Hejli Biber je nedavno ponela i neobične alke istog brenda, model Chunky Doune Hoops, za koji se predviđa da će biti jednako popularan.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rhode skin (@rhode)


 

 

makonda-tracker