nova romansa na pomolu

Ceo Holivud bruji o NOVOJ ROMANSI: Popularni par razmenjivao nežnosti u javnosti - oglasila se i Điđi Hadid

0

Poznati britanski tekstopisac i pevač ponovo je viđen kako sa svojom novom devojkom uživa u javnosti 

foto: EPA / DJ JOHNSON
foto: EPA / DJ JOHNSON

Čuvena pevačica Selena Gomez i njen kolega, Britanac Zejn Malik uslikani su nedavno zajedno kako razmenjuju nežnosti u jednom poznatom restoranu u Njujorku.

 

Jedna žena koja je zaposlena u tom u restoranu na Menhetnu uočila je ovaj popularni par dok su se ljubili u četvrtak uveče - tvrdi Klarisa Garsija u TikTok video snimku koji je od tada postao viralan.

 

 

Ona je ispričala da njih dvoje uopšte nisu ni obraćali pažnju na ljude oko sebe, kao da im je bilo potpuno svejedno da li će ih neko videti ili ne.

 

Izašli su kao svaki normalan par u restoran Soho, naručili su hranu, ljubili se, mazili i razgovarali. 

 

Spekulacije o ovom paru počele su, nakon što je jedna korisnica TikToka podelila prepisku sa prijateljicom, koja tvrdi da je bila hostesa tokom ove večere u restoranu.

 

 

Ona je ispričala da njih gotovo niko nije ni primetio, jer u Njujorku retko ko obraća pažnju na poznate ljude oko sebe. 

 

Da podsetimo, Zejn Malik je bivši partner Điđi Hadid. Oni iz svoje veze imaju i sina. Zjen Malik je bivši član grupe ''One direction''. Upravo zbog činjenice da je Điđi zamenio novom devojkom sve oči javnosti uprte su u lepu manekenku.

 

- Điđi nema nikakvih problema sa tim da Zejn nađe novu devojku - objašnjava insajder blizak manekenki.

 

- Sve dok je on srećan i stabilan i nastavlja da bude dobar prema njihovoj ćerki Kai, njoj je sasvim svejedno s kim će on da izlazi - dodaje on.

 

 

 

makonda-tracker