bio je bolestan, ali...

Posle je shvatio da je koliku joj je SRAMOTU naneo: Izjava Majkla Daglasa koja ga je UMALO KOŠTALA braka s Ketrin

0

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas pre nekoliko godina su se nakratko razveli, sve zbog jednog Majklovog intervjua.

majkl daglas i ketrin zita džouns su jedan od najpopularnijih holivudskih parova, ali ni njima nisu uvek cvetale ruže
majkl daglas i ketrin zita džouns su jedan od najpopularnijih holivudskih parova, ali ni njima nisu uvek cvetale ružefoto: EPA-EFE/Guillaume Horcajuelo

Glumački par Majkl Daglas i Ketrin Zita Džouns u braku su već godinama, a zajedno su dobili sina Dilana i ćerku Karis, te važe za jednu od najsrećnijih porodica.

 

Mada su na prvi pogled njih dvoje jedan od najstabilnijih parova Holivuda, imali su periode u svojoj ljubavi kada ništa nije išlo glatko, a veliku prepreku prebrodili su kada je Majklu dijagnostikovan karcinom.

 

Zvezda "Fatalne privlačnosti" se oporavio, ali otkrio je svojevremeno da je drugačije gledao na svet nakon ove bolesti. 

 

– Bio sam srećan što sam živ, bio sam u ekstazi – rekao je Daglas. – Osećaš se kao ponovo rođen kad preživiš kancer. Osećaš se kao dete, drugačije vidiš prioritete. Više ceniš brak, decu, sve vidiš jasnije i sjajnije – rekao je Daglas.

 

Mada je isprva naveo da boluje od raka grla, kasnije je otkrio da je u pitanju bio rak jezika. Kako su preneli mediji, slagao je javno zbog reči hirurga da bi ova druga bolest mogla da dovede do ozbiljne operacije u vreme kada je promovisao film. 

 

majkl daglas i ketrin zita džouns i dan-danas su srećni zajedno
majkl daglas i ketrin zita džouns i dan-danas su srećni zajednofoto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Međutim, ne samo što je borba s bolešću bila teška, njega je to umalo dovelo do razvoda; zapravo, njegov intervju koji je dao 2013. za Gardijan bio je jedan od ključnih faktora koji su u to vreme razorili njegov odnos sa suprugom Ketrin.

 

Oskarovac je tada ispričao kako je njegova bolest "rezultat humanog papiloma virusa (HPV), za koji eksperti veruju da može biti posledica pružanja oralnog zadovoljstva".

 

Zapravo, kako piše britanski Gardijan, eksperti tvrde da je oralni odnos doveo do "epidemije" raka grla, koji je sada navodno češći nego rak grlića materice u Sjedinjenim Američkim Državama i Velikoj Britaniji.


Jedna nova studija ukazuje da je upravo oralno zadovoljavanje izazvalo veliki porast određenog tipa raka grla koji se naziva orofaringealni rak, koji pogađa područje krajnika i zadnjeg dela grla. Navodi se da su slučajevi raka orofarinksa povezanog s humanim papiloma virusom (HPV) porasli od 2015. do 2019. godine za 1,3 posto kod žena i 2,8 posto kod muškaraca.

 

majkl daglas je svojom javnom izjavom o karcinomu naneo supruzi veliku sramotu
majkl daglas je svojom javnom izjavom o karcinomu naneo supruzi veliku sramotufoto: Oliver Palombi / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Prema članku objavljenom na portalu Gardijana, oralni seks je, navodno, najveći faktor rizika za razvoj raka, a navodi se da nadmašuje i pušenje, konzumiranje alkohola i nezdravu hranu!

 

Svakako, ova Majkova izjava našla se na brojnim naslovnim stranama širom sveta.

Kasnije je on otkrio da žali što je prouzrokovao sramotu svojoj supruzi ovom javnom izjavom.

 

– To je jedna od onih stvari... Duboko žalim zbog sramote koju sam prouzrokovao Ketrin i njenoj porodici – rekao je Daglas za magazin Ivent.

 

 

Par se rastao 2013. godine nakratko, ali brzo su se pomirili.

 

Imali smo malu prepreku na putu. Problem u šou-biznisu jeste što je sve javno. Volim Ketrin više nego ikad. Srećom, osećanje je obostrano – ispričao je Majkl Daglas.

 

– Sve smo sredili, jer ako dvoje ljudi žele da reše problem i učine stvari boljim, mogu to da urade. Jedna osoba ne može – zaključio je Daglas.

 

Bonus video

Ketrin Zita Džouns radi vežbe u bikiniju

 

makonda-tracker