ultrašik

Savršene za leto i idu uz (bukvalno) svaku obuću: Farmerke Ketrin Zite Džons za koje su godine i kilogrami nevažni

0

Bez obzira na to trebaju li vam letnje farmerke za svaki dan ili za posebne prilike, ovaj model neće razočarati

Ketrin Zita Džons u Monaku
Ketrin Zita Džons u Monakufoto: Hasan Bratic / Sipa Press / Profimedia

Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas su nakon uživanja u Kanu ostali u Evropi, a juče su viđeni na trku Formule 1 za Veliku nagradu Monaka.


Par je prve večeri Kanskog festivala otvaranju prisustvovao sa ćerkom Keris, a Daglas je potom dobio počasnu Zlatnu palmu za svoj doprinos filmu, a oni nastavljaju da pokazuju koliko im vreme ne može ništa – godinama nakon prvog susreta izgleda jednako zaljubljeno.


Tokom šetnje Monakom, Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas privukli su mnogo pažnje prolaznika i paparaca, a zahvaljujući njima videli smo vrlo šik izdanje za svaki dan koje je glumica odabrala.

 

1 / 5 Foto: Alessio De Marco/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia


Ona je za ovu priliku pripremila prugastu mornarsku majicu 3/4 rukava i jednostavne bele farmerke, koje su uvek dobar izbor u toplim mesecima.

 

Svake letnje sezone, beli džins se vraća u velikom stilu, kao odličan iznor za sve prilike, a sjajno se kombinuje i sa sandalama sa štiklama, udobnim espadrilama, baletankama...


Ketrin Zita Džons ponela je svoje svetle farmerke sa belim patikama modne kuće Chanel, koja potpisuje i torbicu koja se nosi oko struka i zlatni kaiš s privescima koje je odabrala za ovu priliku.

 

 

 

makonda-tracker