bila je najlepša na svetu

Krio je to 26 godina – i BOLJE DA JE ĆUTAO! Objašnjenje Hjua Granta zbog čega je prevario Elizabet Harli je UŽASNO

0

U istoriji holivudskih skandala malo koji je podigao prašinu kao trenutak kada je glumac Hju Grant uhvaćen dok ga je oralno zadovoljavala prostitutka Divajn Braun.

Elizabet Harli i Hju Grant na dobrotvornoj premijeri filma 'Četiri venčanja i sahrana'
Elizabet Harli i Hju Grant na dobrotvornoj premijeri filma "Četiri venčanja i sahrana"foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Britanski glumac Hju Grant, koji od početka karijere važi za velikog šarmera i zavodnika, imao je uvek armiju ženskih fanova, dok su muškarci tokom osamdesetih i devedesetih čeznuli za njegovom koleginicom Elizabet Harli.


Najpoželjniji glumci sa Ostrva sretali su se i vrlo brzo su se između njih javile simpatije, pa su Hju i Liz zvanično postali par 1987. godine.

 

Bili su nerazdvojni, zaljubljeni do ušiju, talentovani, uspešni, slavni i svi su im zavideli... a onda se dogodila situacija zbog koje nijedna žena na svetu ne bi želela da bude u koži Elizabet Harli!

 

Naime, njen dečko i lepotan Hju Grant 1995. godine je uhvaćen dok je imao oralni seks sa prostitutkom Divajn Braun u automobilu u Los Anđelesu. Odmah je uhapšen, a svetske medije preplavile su fotografije iz policije.

Kako je glumac objasnio pre sve godine, , tokom gostovanja u podskastu WTF Marka Merona, to je učinio jer je – bio loše raspoložen. Naime, tek je bio odgledao svoj film "Devet meseci" i nije bio oduševljen.

 

Trebalo je da se objavi moj prvi holivudski film, tajming mi je bio odličan. Moj problem je bio u tome što je to bio moj prvi film u Holivudu i upravo sam ga odgledao – počeo je on i istakao da je imao velika očekivanja, ali loš predosećaj.

 

– Film je trebalo da bude objavljen nedelju ili dve posle toga, a imao sam loš osećaj u vezi s njim. Svi u njemu su bili sjajni, ali ja sam bio tako užasan da nisam bio u dobrom duševnom stanju – priznao je samokritični Grant.


On je, inače, u ovom ostvarenju igrao pored briljantnih Džulijen Mur i Robina Vilijamsa, a njegov očaj zbog nezadovoljstva njegovim učinkom pred kamerama je izazvao da, kako je rekao, "jedna stvar vodi drugoj".


Razočarao sam sam sebe – rekao je glumac iskreno.


Zato je, priznaje, otišao na Sanset bulevar, platio prostitutki 60 dolara za oralni seks u automobilu, uhapšen je, a potom je platio kaznu od 1.000 dolara i bio prinuđen da učestvuje u programu za edukaciju o AIDS-u. S druge strane, Divajn Braun, pomenuta seksualna radnica, dobila je 180 dana iza rešetaka.

 

Divajn Braun, prostituka koja je imala oralni seks sa Hjuom Grantom 1995. godine u njegovom automobilu
Divajn Braun, prostituka koja je imala oralni seks sa Hjuom Grantom 1995. godine u njegovom automobilufoto: LAPD / AFP / Profimedia

Što se tiče Elizabet Harli, ona je ostala u vezi s Grantom još pet godina, a potom su ostali u sjajnim odnosima. Ukupno su zajedno proveli 13 godine, a ve godine nakon njihovog raskida, glumica je dobila je sina Demijana, kojem je Hju Grant kum.


Međutim, kada je glumac pre dve godine priznao da je tada najlepšu ženu planete prevario jer je bio loše raspoložen i nesiguran, reakcije na društvenim mrežama bile su brutalne.

 

Elizabet Harli i Hju Grant deset godina nakon raskida na večeri
Elizabet Harli i Hju Grant deset godina nakon raskida na večerifoto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

"Osećao se loše jer je Liz Harli lepša od njega", "Uvek je bio đubre", "Ni ona nije normalna što ima posla s njim posle takve sramote", "Samo ludak može to da uradi Liz Harli", "Trebalo je da zadrži ovo za sebe"... komentarisali su ljuti fanovi glumice.
 

 

makonda-tracker