ŠOKIRALA IZJAVOM

Ketrin Zita Džouns supruga uporedila sa Šanelovom torbicom: "Daš celo BOGATSTVO za nju, a onda ti se više ne dopada"

0

Ketrin Zita Džouns i Majkl Daglas su u braku 22 godine.

foto: EPA-EFE/NINA PROMMER
foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Ketrin Zita Džouns (53)  i Majkl Daglas (78) su upoznali 1998. godine, a od 18. novembra 2000. godine su u skladnom braku i imaju dvoje dece, sina Dilana i ćerku Kejris.

 

Poznati glumački par je rođen na isti dan, 25. septembra, samo u 25 godina razlike. 

 

Da ne ide uvek sve kako bi trebalo, govori i činjenica da su se Ketrin Zita Džouns i Majlk Daglas rastali nakratko 2013. godine nakon njegove borbe sa rakom jezika i njene dijagnoze bipolarnog poremećaja. 

 

Ubrzo su shvatili da ne mogu jedan bez drugog, pa su se naredne godine pomirili. Na razna previranja i faze u braku, glumica se nedavno osvrnula u najnovijem intervjuu za britanski Telegraph. 

– Nemoguće je da prođe bez uspona i padova ako živite s istom osobom i budite se s njom svaki dan. Budim se uz Majka gotovo 25 godina. Volim da budem u braku, ali kad razmislite o tome, to je luda stvar  rekla je glumica.

 

Ovom prilikom je supruga uporedila sa modnim aksesoarom, što je sve iznenadilo. 

 

– Hoćeš li da se udaš za mene? Naravno! Ali onda o tome razmišljate kao o Šanelovoj torbici na koju ste potrošili celo bogatstvo, a zapravo vam se više i ne sviđa, pa je ponudite za dalju prodaju  kaže glumica.

 

Uprkos turbulentnoj vezi sa usponima i padovima, glumica ističe da je Majklu i njoj zapravo veoma dobro u braku, da se međusobno veoma poštuju i da nikada nema problem što je on 25 godina stariji od nje. 

 

Sećam se kad su ljudi govorili da kad budem imala 50 godina, on će imati 75, ali to je samo matematika  kaže slavna glumica.

 

makonda-tracker