hm...

Šta je otkrio snimak KAMERE u njihovom domu? Pevaču je razvod bio poslednja opcija, a onda je jedna KAP PRELILA ČAŠU

0

Jedan od najlepših parova u svetu slavnih stavio je tačku na naizgled srećan brak s dve ćerke.

sofi tarner i džo džonas godinama su delovali kao srećan par
sofi tarner i džo džonas godinama su delovali kao srećan parfoto: EPA-EFE/JASON SZENES

Muzičar Džo Džonas zatražio je razvod od supruge, glumice Sofi Tarner, domaćoj publici najpoznatije po ulozi Sanse Stark u "Igri prestola", početkom septembra.

 

Par je u braku proveo 4 godine, a imaju dve ćerke, devojčicu Vilu i mlađu ćerku Delfinu.

 

Izvori bliski donedavnom paru otkrili su da je par imao brojne nesuglasice, te da je razvod Džonasu bio "poslednja opcija", ali na kraju je bilo neminovno, posebno nakon jednog snimka, a pevač traži podeljeno starateljstvo nad decom.

 

Mada devojčice primarno žive sa Džonasom i navodi se da se on sve vreme brine o njima, Sofi Tarner je tužila doskorašnjeg partnera i zahteva da se deca vrate u Englesku.

 

sofi tarner i džo džonas u danima zajedničke sreće
sofi tarner i džo džonas u danima zajedničke srećefoto: Instagram/sophiet

Veruje se da je bitan faktor razvoda Sofina "želja za odlascima na žurke", te da par ima sasvim različite životne stilove i navike, a navodno je glumica iz medija saznala da je suprug tražio razvod od nje.

 

 

Ono što već nedeljama intrigira jeste snimak kamere o kome mediji pišu. Naime, poznato je da je Džo Džonas video na snimku kamere iz njihovog doma određen snimak koji je bio kap koja je prelila čašu u njihovom odnosu i nagnala ga da potraži razvod od Sofi.

 

 

Više izvora bliskih Džonasu rekli su za TMZ da je, nakon odgledanog snimka, shvatio da je njegov brak gotov. Naime, sada je otkriveno da je, zapravo, Sofi ogovarala svog supruga, što je njega pogodilo.

 

Nije bilo ništa više od toga — rekao je insajder za US Weekly. — To je bila kap koja je prelila čašu.

 

sofi tarner i džo džonas delovali su do pre mesec dana kao par iz holivudske bajke
sofi tarner i džo džonas delovali su do pre mesec dana kao par iz holivudske bajkefoto: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Sofi tvrdi da je uzrok velika svađa koja se između njih odigrala na njegov 34. rođendan, a verovatno je da su to sve razlozi koji su se gomilali, nakon čega je usledio krah.

 

Bonus video

Advokat upozorava o nepredviđenim okolnostima tokom razvoda braka

 

makonda-tracker