šuška se

Ko ne može bez PROVODA, a ko ostaje kod kuće s decom? Otkriveni novi detalji RAZVODA jednog od najlepših parova Holivuda

0

Nakon što je pevač podneo zahtev za razvod od glumice, mediji javljaju da je do njega dovelo to što par vodi različite stilove života

Sofi Tarner uhvatila prijatelja za ruku ispred muža da se našali s paparacima
Sofi Tarner uhvatila prijatelja za ruku ispred muža da se našali s paparacimafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko dana, javnost je iznenadila vest da se razvode pevač i muzičar Džo Džonas i britanska glumica Sofi Tarner, zvezda serije "Igra prestola".


Par se tim povodom nije oglašavao, a Džonas se u međuvremenu pojavljivao i s burmom i bez nje, da bi juče američki TMZ preneo da je frontmen grupe Jonas Brothers već podneo zahtev za razvod.


Pomenuti portal javlja da je Džonas podneo neophodnu dokumentaciju i zatražio zajedničko starateljstvo nad njihovim ćerkama Vilom (3) i devojčicom starom godinu dana čije ime još nije poznato javnosti.


Nakon što je otkriveno da Sofi Tarner i Džo Džonas više nisu zajedno, mediji su pisali da je pevač protekla tri meseca stalno brinuo o njihovoj deci iako je bio na turneji, a sada se tvrdi da su do razvoda doveli njihovi "različiti stilovi života".

 

Ona voli provod, a on da ostaje kod kuće. Vode veoma različite životne stilove – rekao je za TMZ izvor blizak paru.


I dok američki mediji pomalo zlonamerno prenose ovu izjavu uz fotografije Sofi Tarner na kojima u raznim prilikama pije alkohol, drugi izvor za Page Six kaže da Džonas nije želeo razvod.

 

Džo Džonas i Sofi Tarner u braku su četiri godine
Džo Džonas i Sofi Tarner u braku su četiri godinefoto: Instagram/sophiet

Razvod je za Džoa bio poslednje rešenje. Nikada nije želeo da se njegova porodica raspadne, ali morao je da uradi ono što je mislio da je najbolje za njegove devojčice – kaže osoba bliska pevaču.


Nesrećan dom nije dom, a istina je da su Sofi i on prošli kroz to ove godine. Ima tu mnogo buke i ne radi se od "kapi koja je prelila čašu", kao što se piše – tvrdi izvor.


Par je, inače, u braku od maja 2019. godine, a izvor kaže da su imali "mnogo neslaganja".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)


Samo se taložilo i Džo je došao do tačke u kojoj je iscrpeo sve opcije da spase brak – kaže on.

 

BONUS VIDEO

Danijela Dimitrovska o razvodu od Ognjena Amidžića

 

makonda-tracker