Nekada omiljeni holivudski par na RATNOJ NOZI? Muzičar je BESAN i misli da je ODVRATNO to što radi njegova bivša supruga

0

Džo Džonas je frustriran što Sofi Tarner "koristi" njihovu decu u procesu razvoda.

foto: EPA-EFE/JULIEN DE ROSA
foto: EPA-EFE/JULIEN DE ROSA

Glumica Sofi Tarner, najpoznatija po ulozi Sanse Stark u seriji "Igra prestola" i muzičar Džo Džonas nedavno su saopštili da su doneli odluku da se razvedu nakon četiri godine braka.

 

Nažalost, sam rastanak je pokrenuo klupko prljavog veša te je tako rečeno da je Džo video nešto na kućnoj kameri što ga je navelo da shvati da treba da zatraži razvod.

 

Glumica je potom izjavila da za razvod saznala iz medija i optužila ga da je bez njenog znanja izveo decu iz zemlje i da ne želi da joj vrati njihove pasoše.


Međutim, kako prenosi Daily Mail, Džo Džonas je besan na svoju bivšu suprugu i smatra da je "odvratno" što je učinila da on izgleda kao "užasan" otac i u tome je "žrtvovala" njihovu decu.


Izvor za Daily Mail kaže da je Džo Džonas "frustriran" što se rastanak pretvorio u "nered" nakon četiri godine braka.

 

Kako saznaje ovaj britanski medij, glumici je  pre više od dve nedelje uručen nalog suda u Floridi, prema kom se oba roditelja ograničavaju po pitanju izvođenja dece iz zemlje.

 

Sofi i Džo su prošle nedelje u Njujorku imali "srdačan sastanak", a ona je došla u SAD kako bi bila sa decom.

 

Muzičar je smatrao da su se dogovorili da će zajedno odgajati decu, ali manje od 24 sata kasniej,Sofi je rekla da želi da odvede decu u Veliku Britaniju.

Sofi Tarner i Džo Džonas bili su četiri godine u braku i imaju dve ćerke.
Sofi Tarner i Džo Džonas bili su četiri godine u braku i imaju dve ćerke.foto: NINA PROMMER/EPA-EFE

- Nakon toga je zahtevala da joj Džo preda dečije pasoše kako bi ih odmah mogla odvesti iz zemlje. Ako posluša, Džo bi prekršio nalog suda- navodi se u saopštenju Džoovih predstavnika za medije.

 

Džo Džonas želi zajedničko starateljstvo, kao i da deca provode vreme i u Americi gde su rođena i čiji su državljani i u Velikoj Britaniji. 

 

- Kada se koristi reč poput otmice, to je u najboljem slučaju pogrešno, a u najgorem predstavlja zloupotrebu pravnog sistema. Deca nisu oteta. Nakon što su bila pod Džoovom brigom zadnja tri meseca uz dogovor obe strane, deca su trenutno sa majkom. Sofi ovo tvrdi samo kako bi premestila brakorazvodnu parnicu u Veliku Britaniju i trajno udaljila decu iz Amerike- rekao je Džonasov predstavnik za medije i rekao:

 

- Deca nisu oteta.

 

On je takođe izjavio da je Džo već odbacio sve izjave navodno date u njegovo ime, koje su omalovažavale Sofi.

 

- Napravljene su bez njegovog odobrenja i nisu u skladu sa njegovim stavovima. Njegova je želja da Sofi preispita svoju oštru pravnu poziciju i krene napred na konstruktivniji i privatniji način. Njegova jedina briga je dobrobit dece.

BONUS VIDEO

 

ESPRESO TIKTOK: Britni Spirs se razvodi

 


 

 

makonda-tracker