"kap koja je prelila čašu"

KAMERA U NJIHOVOM DOMU pokazala je nešto bolno: Poznati pevač je odluku o razvodu od glumice doneo posle ovog snimka

0

Iako je "razvod za njega bio poslednje rešenje", pevač je ipak podneo zahtev da prekine brak s glumicom s kojom ima dvoje dece, navodno nakon što je video snimak nastao u njihovoj kući

Džo Džonas i Sofi Tarner su proveli u braku četiri godine
Džo Džonas i Sofi Tarner su proveli u braku četiri godinefoto: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki mediji javili su pre nekoliko dana da se razvode muzičar Džo Džonas iz grupe Jonas Brothers i britanska glumica Sofi Tarner, najpoznatija kao Sansa u seriji "Igra prestola".


Potom je javljeno da je Džonas podneo zahtev za razvod, kao i šta je navodno presudilo njihovom braku, a zatim se par oglasio zajedničkim saopštenjem.


Posle četiri predivne godine braka, zajednički smo doneli odluku da ga prijateljski okončamo. Ima mnogo spekulacija o razlozima, ali ovo je uistinu zajednička odluka i iskreno se nadamo da svi mogu da poštuju našu želju za privatnošću zbog nas i naše dece – naveli su Džo i Sofi.


Oni su tokom braka dobili dvoje dece – ćerku Vilu (3) i devojčicu staru godinu dana čije ime još nije poznato javnosti.

 

Kako mediji sada pišu, odluku je ipak najpre doneo Džonas. Više izvora je za TMZ potvrdilo da je pevač video da je "kamera u njihovom domu snimila kako njegova supruga radi ili govori nešto" zbog čega je shvatio da je njihovom braku došao kraj.

 

Džo Džonas i Sofi Tarner uvek su izgledali kao skladan par
Džo Džonas i Sofi Tarner uvek su izgledali kao skladan parfoto: Instagram/sophiet

To je, tvrde mediji, bila "kap koja je prelila čašu", ali nije poznato šta je to Sofi Tarner uradila zbog čega je njen muž poželeo da podnese zahtev za razvod.


Ovih dana, pisalo se da muzičaru smeta to što njih dvoje vode potpuno različite stilove života.


Ona voli provod, a on da ostaje kod kuće. Vode veoma različite životne stilove – rekao je za TMZ izvor blizak paru.


Razvod je za Džoa bio poslednje rešenje. Nikada nije želeo da se njegova porodica raspadne, ali morao je da uradi ono što je mislio da je najbolje za njegove devojčice – kaže osoba bliska pevaču.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by J O E J O N A S (@joejonas)


Nesrećan dom nije dom, a istina je da su Sofi i on prošli kroz to ove godine. Ima tu mnogo buke i ne radi se od "kapi koja je prelila čašu", kao što se piše – tvrdi izvor.


Par je, inače, u braku od maja 2019. godine, a mediji tvrde da su poslednjih šest meseci imali mnogo problema i neslaganja. Glumica je ranije pričala o tome koliko joj nedostaje dom, budući da se zbog Džonasa iz Engleske preselila u Ameriku.

 

BONUS VIDEO

Danijela Dimitrovska o razvodu od Ognjena Amidžića

 

makonda-tracker