bila je luda za njim

Za 27 sekundi joj je SMRVIO SRCE: Pevači su se voleli kratko, ali 15 godina kasnije i dalje traje njihov tihi rat

0

Nakon što je pevač raskinuo s koleginicom na ne baš primeren način, usledilo je mnogo pesama o njihovoj ljubavi, a baš kad je delovalo da su zakopali ratne sekire – drama je dobila još čudniji obrt

tejlor svift bila je u vezi sa džoom džonasom 2008. godine
tejlor svift bila je u vezi sa džoom džonasom 2008. godinefoto: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Pre nekoliko dana, američki mediji objavili su fotografije iz noćnog provoda britanske glumice Sofi Tarner, koja se trenutno razvodi od pevača Džoa Džonasa.


Zvezda "Igre prestola" tužila je muža jer je sprečava da odvede njihove ćerke u njenu rodnu Englesku, u kojoj su planirali da se presele porodično, a njihov razvod ispostavio se "prljavijim" nego što je isprva delovalo.


Dok se fanovi Sofi Tarner raduju što ona ne očajava kod kuće već hrabro izlazi u javnost, mnoge je onih koje je iznenadilo njeno društvo kada je izašla u Njujorku pre neko veče. Ona je, naime, išla ruku pod ruku s pevačicom Tejlor Svift, muzičkom senzacijom, superzvezdom i – bivšom devojkom svog supruga.

 

Može se pročitati da se one druže već neko vreme, da Tejlor savetuje Sofi kako da postupa prilikom razvoda, a mnogi kažu i da je pevačica svojom pesmom Vigilante S*** predvidela budućnost jer je pevala nekom svom bivšem da je zamisli pored njegove žene.

 

Sofi Tarner i Tejlor Svift u noćnom provodu u njujorku
Sofi Tarner i Tejlor Svift u noćnom provodu u njujorkufoto: ROKA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ali, sve to na stranu, kakva je priča Tejlor Svift i Džoa Džonasa? Zbog čega njeni obožavaoci veruju da je ona toliko ogorčena na pevača?


Prve glasine da su Tejlor i Džo u vezi pojavile su se u julu 2008. godine, iako su oboje to negirali i tvrdili da su samo prijatelji.


On je neverovatan momak i svako bi bio srećan da bude s njim – rekla je pevačica za People, dok je i Džonas u jednom intevjuu rekao da je Tejlor divna devojka i da bi svaki muškarac voleo da izađe s njom.

 


Međutim, uskoro je bilo jasno da su oni par, a pevači su zajedno stigli na dodelu MTV VMA nagrada u septembru. Potom su nastupili zajedno, bili nerazdvojni cele večeri, a Tejlor se pojavila i u filmu o njegovom bendu Jonas Brothers: The Concert Experience.


Veza je, ispostavilo se, bila kratkog daha – već u novembru Tejlor Svift je objavila pesmu Forever & Always, inspirisanu njihovom vezom i raskidom.

 

To je pesma o tome kako gledaš nekoga kao nestaje u vezi, a ti se pitaš u čemu si pogrešila – rekla je kantautorka i priznala da joj nije bilo lako.
Teško je. Moraš da pokušaš da shvatiš da ćeš pronaći nekoga ko je pravi za tebe – istakla je.

 


Uskoro je Tejlor gostovala u emisiji Elen Dedženeres, a tada je ponovo pričala o svom slomljenom srcu i nadi da je savršen muškarac čeka u budućnosti. Tada je otkrila i kako se njena veza sa Džoom Džonasom završila – telefonskim pozivom koji je trajao 27 sekundi.


– Jednog dana, pronaći ću nekoga ko je stvarno, stvarno, stvarno odličan, ko je pravi za mene... Kada ga pronađem, on će biti divan, a kada ga pogledam neću se ni sećati momka koji je raskinuo sa mnom tokom 27-sekundnog poziva kad sam imala 18 godina – rekla je.


To nije bio poslednji put da Tejlor Svift pominje ovaj surov način da se okonča veza. Nešto kasnije je na društvenoj mreži Myspace objavila snimak u kom drži lutku Džoa Džonasa i rekla:


Vidite, ovaj ima i telefončić, pa može da raskine s drugim lutkama!

 


Džonas je kasnije prokomentarisao da nikada nije prevario devojku i da je imao razloge za sve svoje raskide.


Možda je srce nastavilo dalje. Možda su se osećanja promenila. Zaista mi je žao ako je bilo šta izazvalo da neko o meni ima loše mišljenje – rekao je.


On se osvrnuo i na kratak telefonski razgovor koji je pominjala Tejlor svift i rekao da ju je pozvao kako bi popričali o svojim osećanjima.


Ta osećanja očigledno nisu dobro prihvaćena. Ja nisam okončao razgovor. Neko drugi je. Telefonski pozivi traju onoliko koliko je druga strana spremna da razgovara – istakao je tad Džonas.

 

1 / 6 Foto: splash / SplashNews.com / Splash / Profimedia


U godinama koje su usledile oboje su pisali pesme u kojima su pominjani detalji njihove kratke veze, a nastupali su zajedno i često se sretali na javnim događajima. Pevač je pre nekoliko godina izjavio da je u dobrim odnosima s Tejlor Svift, ali čini se da njeno novo prijateljstvo, s njegovom uskoro bivšom ženom, može da pomogne da se iskopaju stare ratne sekire...

 

BONUS VIDEO

Realna priča - Ana Aleksander

 

makonda-tracker