detalji razlaza

Nakon žustre svađe iz medija je saznala za RAZVOD: Poznata glumica optužila muža da LAŽE, a najveći problem su DECA

0

Nakon snimka koji je objavljen na društvenim mrežama, usledila je svađa, a onda je sve još više kulminiralo 

foto: EPA / JULIEN DE ROSA
foto: EPA / JULIEN DE ROSA

Sofi Tarner tuži bivšeg muža Džoa Džonasa kako bi pokušala da vrati njihovo dvoje dece u svoju rodnu Veliku Britaniju nakon teškog brakorazvodnog procesa. Ona ga je optužila da im je uskratio pasoše i odbio da im dozvoli da putuju sa njom kući.

 

U dokumentima podnetim američkom Okružnom sudu u Njujorku,ona je podnela peticiju za povratak dece u Englesku.

 

 

- Podnosilac predstavke, Sofi Belinda Tarner preko svojih dole potpisanih advokata, podnosi ovu peticiju za povratak dece u Englesku, protiv tuženog, Džozefa Adama Džonasa - navodi se u sudskom podnesku.

 

To dolazi nakon što je Džonas (34) ranije ovog meseca podneo zahtev za razvod u Majamiju na Floridi od majke svoje dvoje dece.

 

Džo je naime video snimak sigurnosne kamere na kojem je Sofija koja je nešto rekla ili uradila (još nije precizirano šta) te da je zbog toga odlučio momentalno da pozove najperspektivnije advokate za razvod koji će njihovoj zajednici stati na kraj.

 

Čini se da je sada stvarno kraj
Čini se da je sada stvarno kraj foto: Phamous / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Par je bio u braku četiri godine, a dele ćerke trogodišnju Vilu i jednogodišnju D.J.

 

- Dana 17. septembra 2023. godine ili približno tog datuma, strane su se sastale da razgovaraju o svom razdvajanju. Plan je bio da se deca vrate kući u Englesku ove nedelje. Otac ima pasoše dece. Odbija da vrati pasoše majci i odbija da pošalje decu kući u Englesku sa njoj - piše u peticiji.

 

Nakon očevih izričitih izjava da neće vratiti decu u Englesku i neće vratiti pasoše dece majci, 20. septembra 2023., majka je podnela zahtev Haške konvencije za povratak Centralnoj vlasti Engleske i Vels traži povratak dece u Englesku.

 

 

Tarner takođe navodi da je bivši par imao planove da se ona i deca pridruže Džonasu i njegovoj porodici na američkoj turneji njegovog benda pre nego što se vrate u Veliku Britaniju gde bi živeli u iznajmljenom imanju.

 

Tvrdila je da će se useliti u novi dom u Velikoj Britaniji kada bude završen u decembru ove godine.

 

Glumica je takođe osporila Džonasovu tvrdnju u njegovim podnescima za razvod da su deca živela na Floridi šest meseci pre nego što su objavili da su se rastali.

 

Nakon veze od 4 godine došao je kraj
Nakon veze od 4 godine došao je kraj foto: Instagram/sophiet

 

- U cilju sprovođenja zajedničkog plana deca su otputovala u Sjedinjene Države sa ocem i njihovom dadiljom. Nakon svađe koja se desila 15. avgusta otac dece je podneo brakorazvodi zahtev, o čemu je glumica saznala iz medija - piše u dokumentima.

 

U peticiji se dalje navodi da je Tarner takođe pokrenuo pravni postupak u Velikoj Britaniji.

 

- Deca su trebalo da budu vraćena kući u Englesku 20. septembra 2023. Otac je sprečio povratak dece u Englesku, što predstavlja kršenje prava majke na starateljstvo prema engleskom zakonu, jer je Engleska uobičajeno boravište dece.

 

 

makonda-tracker