samo da ne uđu u modu!

Kažu da oči bole koliko su ružne, a ona ih – NE SKIDA! JEDINA obuća koju glumica nosi ovog proleća nije svima po volji

1

Čudnije cipele od onih koje nosi poznata glumica sigurno niste videli u skorije vreme

Engleska glumica Sofi Tarner
Engleska glumica Sofi Tarnerfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Engleska glumica Sofi Tarner, koju smo zavoleli u ulozi Sanse Stark u popularnoj seriji "Igra prestola", neguje vrlo autentičan modni izraz i kombinuje aktuelne trendove sa svojim ličnim preferencijama u modi.


Rezultat je jedinstven stil kojim se Sofi nesumnjivo izdvaja, a u njenim odevnim kombinacijama obično se može videti poneki statement detalj, efektan komad, neuobičajen print ili kroj...


Novi neobičan modni izbor Sofi Tarner jesu cipele, koje su privukle mnogo pažnje na društvenim mrežama. Glumica je nedavno tokom šetnje sa suprugom Džoom Džonasom i jednim njihovim prijateljem primetila paparace i rešila da se našali s njima tako što je uhvatila za ruku druga dok je njen muž glumio šok.

 

1 / 5 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Fotografije ovog simpatičnog trenutka preplavile su Tviter, ali mnogima je čak i ova scena bila u senci njenih nesvakidašnjih cipela, a reč je o modelu koji Sofi nosi u skoro svakoj prilici u kojoj smo je videli od početka proleća.

 

U pitanju su cipele modne kuće Miista, mokasine nazvane Eiko, za koje je Sofi Tarner izdvojila 350 evra.

 

Miista cipele Sofi Tarner
Miista cipele Sofi Tarnerfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

One izgledaju na prvi pogled kao klasične "dedine cipele", s tim što ispod prednjeg dela imaju umetnuti kvadrat na gumenom đonu koji se pruža oko same cipele.


Napravljene su od jagnjeće kože, a imaju postavu od teleće, vrlo su upečatljive i braon boje, sa narandžastim ivicama i dvorednim šavovima. Imaju blok-štiklu visoku šest centimetara, a deluju vrlo udobno. Sofi ih obično nosi s neutralnim odevnim kombinacijama, uz belo, braon i kamel i čini se da je opčinjena ovim modelom, koji nije po volji njenih fanova.

 

Sofi Tarner i Džo Džonas u braku su od 2019. godine
Sofi Tarner i Džo Džonas u braku su od 2019. godinefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Ja se izvinjavam, šta ova prelepa žena nosi na stopalima?", "Kao da je dete ukralo dedi cipele, pa mu se nešto zalepilo za đonove", "Mislim da u životu nisam videla ružniju cipelu", "Oči su me zabolele, je li moguće da neko misli da je ovo lepo?", "Ovo je uvreda za mokasine"... pišu obožavaoci zvezde "Igre prestola".

 

 

makonda-tracker