kao nekad

Zagrljaj i osmesi zbog kojih se čeka reakciju Džej Lo: Ben Aflek uhvaćen u vrlo INTIMNOM TRENUTKU s bivšom suprugom

0

Poznato je da glumci imaju sjajan odnos posle razvoda, ali sada su viđeni onako kako ih nismo spazili godinama – otkako su bili u braku

dženifer garner i ben aflek bili su u braku od 2005. do 2018. godine
dženifer garner i ben aflek bili su u braku od 2005. do 2018. godinefoto: EPA/MIKE NELSON EPA/MIKE NELSON

Holivudski glumac i režiser Ben Aflek nedavno je proslavio godinu dana braka s latino divom Dženifer Lopez, s kojom je prošlog leta organizovao čak tri romantična venčanja.


Par od svog pomirenja, na koje su njihovi obožavaoci čekali čak 17 godina, izgleda presrećno i vrlo skladno, a Aflek neguje odlične odnose i s bivšom suprugom i poznatom glumicom Dženifer Garner.


Iako su u prošlosti imali mnogo razmirica, roditelji troje dece trude se da ostanu prijatelji i da sve odlično funkcioniše u njihovoj porodici, a sada su pokazali da su i bliskiji nego što mislimo – toliko da čak i Džej Lo možda može da oseti trunku ljubomore.

 

Na fotografijama do kojih je došao portal Page Six vidi se kako se Ben Aflek i Dženifer Garner voze automobilom u društvu ćerke Serafine, a u jednom momentu Dženifer, koja sedi na zadnjem sedištu, pruža se napred prema bivšem mužu i grli ga, dok se on naslanja na nju, zatvara oči i smeška se.

Page Six je poslato pitanja predstavnicima za štampu nekadašnjeg para, ali oni još uvek nisu odgovorili.


Dok se njihov brak raspadao zbog Aflekovog neverstva, alkoholizma i zavisnosti od kockanja, Dženifer Garner davala mu je mnogo prilika, ali su se na kraju razveli 2018. godine.

 

Dženifer Garner jedna je od omiljenih holivudskih 'devojaka iz komšiluka'
Dženifer Garner jedna je od omiljenih holivudskih "devojaka iz komšiluka"foto: Jason Howard/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Par se venčao 2005. godine i dobio troje dece, a u više navrata su viđeni tokom svađa i Dženiferinog plača dok je svet pratio njihovu porodičnu dramu.


Otkako su se razišli, oni sjajno funkionišu, a glumica je pet godina u vezi s biznismenom Džonom Milerom, dok se Ben posle više kraćih ljubavi skrasio s nekadašnjom verenicom Dženifer Lopez.

 

Ben Aflek i Dženifer Lopez pomirili su se posle čak 17 godina
Ben Aflek i Dženifer Lopez pomirili su se posle čak 17 godinafoto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Slavna Džej Lo je prošle godine dala intervju za Vogue, u kom je pričala o divnom odnosu njenog supruga s bivšom ženom i naglasila da oni "odlično rade zajedno".

 

BONUS VIDEO

REALNA PRIČA - TAMARA GRUJIĆ

 

makonda-tracker