(FOTO)

Da li je neko srećniji od Afleka? Dženifer Lopez i Dženifer Garner se pojavile kao JEDNA PORODICA zbog DIVNOG povoda

0

Pravo porodično okupljanje je ponovo ujedinilo bivše supružnike.

Džej Lo i Ben Aflek u društvu njegove bivše Dženifer Garner
Džej Lo i Ben Aflek u društvu njegove bivše Dženifer Garnerfoto: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Ben Aflek i Dženifer Lopez su bili u društvu njegove bivše supruge Dženifer Garner kako bi prisustvovali muzičkoj manifestaciji u kojoj su učestvovala njihova deca.

 

Aflek i Dženifer su došli u društvu njene ćerke Eme, dok je Garner došla sa starijom ćerkom Vajolet i sinom Samjuelom, dok je Serafina već bila na manifestaciji.

 

Cela porodica je bila klasično odevena, Džej Lo je kao i uvek imala visoke potpetice, farmerke i sako od tvida ispod kog je nosila efektnu rolku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jlo.TP46 (@jlo.tp46)

S druge strane, Dženifer Garner se opredelila za nešto običniju varijantu, pa je tako džins uklopila sa plavim patikama, dok je gore takođe imala rolku, ali umesto sakoa, ova glumcia je obukla zimsku jaknu i time upotpunila svoje casual modno izdanje.

Dženifer Lopez je jednom prilikom i govorila o odnosu sa Benovom decom i njegovom bivšom suprugom, te dodala kako oni imaju divnu decu i da su zbotg toga blagosloveni. Takođe, za kraj je zaključila da joj je ovo najbolja godina otkad su se njena deca rodila jer svi konačno žive zajedno pod jednim krovom.

 

makonda-tracker