ne može da se sakrije

Jedna fotografija govori SVE: Kako Ben Aflek gleda na novu ljubav Dženifer Garner?

0

Njegove dve Dženifer – Garner i Lopez – nedavno smo videli na istoj porodičnoj žurki, a kako se Ben Aflek oseća zbog toga što je i njegova bivša supruga nastavila dalje?

Dženifer Garner i Ben Aflek bili su u braku od 2005. do 2018. godine
Dženifer Garner i Ben Aflek bili su u braku od 2005. do 2018. godinefoto: EPA/MIKE NELSON EPA/MIKE NELSON

 

Holivudski glumac Ben Aflek i pevačica i glumica Dženifer Lopez od letos su u skladnom braku, a očigledno se cela porodica trudi da među njima nema nikakvih trzavica i da sve protiče u savršenom redu.


To bi moglo biti izazov, budući da je glumac ranije bio u braku sa Dženifer Garner, s kojom ima troje dece, ali baš sve uključene strane daju sve od sebe da se slažu i imaju lepe odnose.


Tako su nedavno Dženifer Garner i Dženifer Lopez zajedno slavile rođendan Benove i Dženiferine ćerke Serafine u Los Anđelesu, a ovo je prvi put da su svi na istom mestu otkako su glumac i latino diva rekli "da".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jlo.TP46 (@jlo.tp46)


Dok je očigledno da Dženfier Garner ulaže napore da ima dobar odnos sa novom suprugom svog bivšeg, nije mnogo poznato o tome kako Ben Aflek gleda na njen ljubavni život posle razvoda.

 

 

Sudeći po najnovijim fotografijama, i on se trudi isto toliko!


Glumac je, naime, u Los Anđelesu uslikan tokom ležernog ćaskanja sa njenim dečkom Džonom Milerom, a obojica su se sve vreme smejala i delovala prisno.

 

Ben Aflek viđen je ispred doma bivše supruge s njenim novim dečkom Džonom Milerom
Ben Aflek viđen je ispred doma bivše supruge s njenim novim dečkom Džonom Mileromfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Oni su se, pišu mediji, sreli slučajno na parkingu ispred kuće u kojoj je Ben nekad živeo sa Dženifer i njihovom decom, a potom je zastao da bi popričao sa Džonom i rastali su se nasmejani.


Ko je dečko Dženifer Garner?


Dok njen bivši suprug Ben Aflek, koji je odnedavno u braku s latino zvezdom Dženifer Lopez, svakodnevno daje medijima materijal da se piše o njegovom ljubavnom životu, Dženifer Garner je daleko misterioznija, pa ni najveći fanovi ne znaju mnogo o njenoj vezi sa Džonom Milerom.

 

Dženifer Garner i Džon Miler zajedno su pune četiri godine
Dženifer Garner i Džon Miler zajedno su pune četiri godinefoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako su pisali američki mediji, glumica poznata po seriji "Alijas" i filmu "Danas 13, sutra 30" viđa se s glavnim izvršnim direktorom kompanije CaliGroup od 2018. godine, a spekulisalo se da su više puta raskidali.


Njoj se dopada to koliko on ne mari za pažnju i celu tu holivudsku priču... Na taj način se njihova veza razlikuje od one koju imaju Ben i Džej Lo – rekao je nedavno izvor blizak Dženifer Garner. – Nikada ih nećete videti kako se ponašaju na određeni način pred kamerama, to jednostavno nije njihov stil.


Kako je neimenovani izvor objasnio, ovaj par više se bavi svojom vezom nego time šta drugi misle o njoj.

 

Postoji tek nekoliko fotografija Dženifer Garner s novim dečkom Džonom Milerom
Postoji tek nekoliko fotografija Dženifer Garner s novim dečkom Džonom Mileromfoto: TMZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Srećniji su ako su samo još jedan običan par, ne treba im tuđa potvrda da bi znali da treba da budu zajedno. To ne znači da imaju nešto protiv onih koji se tako ponašaju, samo nisu takvi – kaže izvor.


Dženifer Garner i Ben Aflek su, inače, bili rastavljeni od 2015. godine, a zvanično su se razveli 2018. Iste godine je glumica upoznala Milera, koji se upravo razveo od izvesne Karolin Kembel, s kojom ima dvoje dece. Dženifer je s Benom dobila troje dece: Serafinu, Vajolet i Semjuela.

 

 

makonda-tracker