(foto)

Ona nasmejana, on vidno nervozan: Kako je ZAISTA izgledala proslava prve godišnjice braka Dženifer Lopez i Bena Afleka?

0

Zašto je Ben Aflek bio nervozan na proslavi godišnjice braka sa Dženifer?

dok je dženifer bila vesela, ben nije bio nasmejan
dok je dženifer bila vesela, ben nije bio nasmejanfoto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Godinu dana nakon što su stupili u brak, Dženifer Lopez i Ben Aflek, čuveni Benifer, proslavili su svoju prvu godišnjicu na divan način — s porodicom.

Par je upriličio ručak na Beverli hilsu u suboru, a tu su bili i Benom 11-godišnji sin Semjuel, kao i 15-godišnji blizanci koje je Džej Lo dobila s Markom Entonijem, Eme i Maksimilijan.

 

Latino diva je za porodični ručak ponela maksi-haljinu u nijansama crvene i bele boje, a uparila ju je s vrtoglavim cipelama na štiklu i Šanel tašnicom, dok je za frizuru odabrala punđu. Aflek se odlučio za ležernu eleganciju, a Eme, koja je pre nekoliko dana uslikana s mamom sama na ručku, kao i uvek birala je sportsku varijantu: crni duks i teksas šorts.

 

Aflekove ćerke Vajolet i Serafina nisu bile na ručku.

 

 

Par se, inače, venčao u Las Vegasu u julu 2022. godine. 

 

Pre 20 godina trebalo je da se venčalo i sve se raspalo — rekao je Aflek.

Ma, idemo u Vegas i venčavamo se večeras — Ben je rekao Dženifer i zaista su to i uradili!

 

Džej Lo i Aflek otišli su i sami na romantičnu "fensi" večeru, a za tu priliku je latino diva birala prelepu belu mini-haljinu i posetili su čuveni restoran "Đorđo Baldi" u Santa Moniki.

 

dženifer lopez i nervozni ben na večeri u restoranu đorđo baldi
dženifer lopez i nervozni ben na večeri u restoranu đorđo baldifoto: The Hollywood Curtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što je mnogima privuklo pažnju jeste to što je Dženifer sve vreme bila nasmejana i rado pozirala paparacima, dok je Ben bio vidno bez osmeha i nervozan. On je držao suprugu za ruku, ali išao je ispred nje i nije delovao preterano raspoloženo, mada je u samom restoranu atmosfera bila prilično romantična, uz tortu sa svećicom u obliku broja jedan

 

Ben čitav minut nije mogao da otvori vrata svog automobila, pa ga je verovatno i to dodatno iznerviralo... Mada, većinu ljudi bi iznerviralo prisustvo paparaca na proslavi ili makar i samo običnoj večeri s voljenom osobom.

 

Podsetimo se još nekih izdanja ovog para:

 

1 / 13 Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

 

makonda-tracker