ponovo uhvaćeni

Dok Džej Lo i Ben Aflek paradiraju, oni se i dalje kriju: Ko je frajer kog Dženifer Garner ljubi već četiri godine?

0

Dok njen bivši suprug ne prestaje javno da pokazuje svoju sreću sa Dženifer Lopez, njena imenjakinja je misterioznija

foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

Holivudska glumica Dženifer Garner uhvaćena je u Los Anđelesu u društvu biznismena Džona Milera, s kojim je u vezi s prekidima već četiri godine.

 

Par je do sad zajedno viđen tek nekoliko puta, budući da se na javnim događajima ne pojavljuju kao par, a uspešno se skrivaju i od paparaca.

 

Ipak, oni su juče uslikani dok su zajedno napuštali lokalnu teretanu, a par je izgledao vrlo opušteno i ćaskao nakon treninga.

 

Dženifer Garner, Džon Miler
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dok njen bivši suprug Ben Aflek, koji je odnedavno u braku s latino zvezdom Dženifer Lopez, svakodnevno daje medijima materijal da se piše o njegovom ljubavnom životu, Dženiger Garner je daleko misterioznija, pa ni najveći fanovi ne znaju mnogo o njenoj vezi sa Džonom Milerom.


Kako su pisali američki mediji, glumica poznata po seriji "Alijas" i filmu "Danas 13, sutra 30" viđa se s glavnim izvršnim direktorom kompanije CaliGroup od 2018. godine, a spekulisalo se da su više puta raskidali.

 

Njoj se dopada to koliko on ne mari za pažnju i celu tu holivudsku priču... Na taj način se njihova veza razlikuje od one koju imaju Ben i Džej Lo – rekao je nedavno izvor blizak Dženifer Garner. – Nikada ih nećete videti kako se ponašaju na određeni način pred kamerama, to jednostavno nije njihov stil.


Kako je neimenovani izvor objasnio, ovaj par više se bavi svojom vezom nego time šta drugi misle o njoj.

 

Dženifer Garner, Džon Miler
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Srećniji su ako su samo još jedan običan par, ne treba im tuđa potvrda da bi znali da treba da budu zajedno. To ne znači da imaju nešto protiv onih koji se tako ponašaju, samo nisu takvi – kaže izvor.

 


Dženifer Garner i Ben Aflek su, inače, bili rastavljeni od 2015. godine, a zvanično su se razveli 2018. Iste godine je glumica upoznala Milera, koji se upravo razveo od izvesne Karolin Kembel, s kojom ima dvoje dece. Dženifer je s Benom dobila troje dece: Serafinu, Vajolet i Semjuela.

 

 

makonda-tracker