Ponizio je i uvredio kao niko do sada: Ben Aflek uradio nešto što će mu Dženifer Garner teško oprostiti

3

Čuveni glumac Ben Aflek otkrio je detalje iz svog braka sa glumicom Dženifer Garner
 

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Holivudski zavodnik i jedan od najpoznatijih američkih glumaca Ben Aflek nedavno je bio gost u emisiji Hauarda Sterna gde je iskreno govorio o svojoj borbi sa alkoholizmom.

 

On je otkrio da je ovaj porok bio jači od njega, ali i da je sa bivšom suprugom Dženifer Garner pokušao da ostane u braku zbog dece.

 

 

Par se venčao 2005. godine i razveo 2018. Iz tog braka dobili su troje dece: Vajolet (16), Serafinu (12) i Semjuela (9).

 

- Verovatno bih još pio... Zbog toga sam i počeo da pijem... osećao sam se zarobljeno - započeo je glumac svoju ispovest, pa je dodao:

 

- Razmišljao sam,"Ne mogu da odem zbog dece, ali nisam srećan, šta da radim", često su mi se ove misli motale po glavi - rekao je Aflek.

 

Dženifer Garner
foto: EPA-EFE/DAVID SWANSON

 

U najtežim trenucima glumac bi uzeo flašu viskija, popio bi je i tako zaspao na kauču... Ipak, kako kaže, shvatio je da to nije rešenje.

 

Aflek je više puta išao na odvikavanje od alkohola. Prvi put se to desilo 2001., pa 2017., pa 2018. godine.

 

- Imali smo brak koji nije uspeo, to se dešava, sa nekim koga volimo i poštujemo. To su trenuci kada više ne bismo trebali da budemo u braku - bio je iskren.

 

Ben Aflek
foto: Profimedia

Kada je shvatio da nema nazad odlučio je da to i saopšti supruzi nakon čega su se razdvojili.

 

- Na kraju krajeva, pokušali smo. Trudili smo se, pokušavali smo zbog dece. Oboje smo osećali da ne želimo da ovo bude model porodice koji će naša deca naslediti - dodao je Ben.

 

U nedavnom intervjuu za jedan poznati magazin Aflek je na neposredan način optužio svoju bivšu suprugu za njegovu zavisnost od alkoholizma.

 

 

- Alkoholizam nastaje iz patnje. Samo se nadaš da ćeš uspeti da se spaseš pre nego što ti ona uništi život - rekao je on.

 

Iako Ben i Dženifer više nisu zajedno čini se da su ostali u dobrim odnosima. Nih dvoje su nedavno proveli sjajno veče zajedno sa svojom decom, a to samo govori u prilog činjenici da su spremni da urade sve zarad dobrobiti porodice. 

 

 

makonda-tracker