kao prvog dana

Novakov meč su pratili držeći se za ruke – posle 40 GODINA LJUBAVI: Zgodni muzičar je zbog nje SMRVIO SRCE SVOJE ŽENE

0

Finale US Open-a najpoželjniji muškarac 80-ih pratio je u društvu svoje supruge, s kojom je u vezu uplovio na vrlo netipičan način

Sting i Trudi Stajler na finalu US open-a, meču između Novaka Đokovića i danila medvedeva
Sting i Trudi Stajler na finalu US open-a, meču između Novaka Đokovića i danila medvedevafoto: Dylan Travis/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Dok je srpski teniser Novak Đoković sinoć u Njujorku osvajao svoj 24. grend slem, na tribinama Flašing medousa bilo je mnogo svetskih zvezda.


Emili Ratajkovski, Nikol Kidman, Leonardo Dikaprio, Metju Mekonahi i mnogi drugi okupili su se da bi svedočili trenutku sportske istorije i Novakovom osvajanju još jednog US Open-a.


Među slavnim licima videli smo i engleskog muzičara Stinga, koji je meč pratio u društvu supruge Trudi Stajler.

 

Par, koji je nerazdvojan u gotovo svakoj prilici, sve vreme je ćaskao i komentarisao igru srpskog asa i njegovog kolege Danila Medvedeva, a oni su još jednom pokazali da decenije prolaze, ali njihovo zajedništvo ne.

 

Sting i Trudi Stajler na finalu US open-a, meču između Novaka Đokovića i danila medvedeva
Sting i Trudi Stajler na finalu US open-a, meču između Novaka Đokovića i danila medvedevafoto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

Gordon Samner, poznatiji kao Sting, bio je jedna od najvećih zvezda osamdesetih i važio je za pravog srcelomca, kako je to uglavnom bio slučaj s rokerima tog vremena.

 

  • Ljubavna priča koja je počela preljubom


Međutim, on je od 1976. godine, još pre nego što je osnovao bend Police, bio oženjen, pa devojke uglavnom nisu imale toliko šansi koliko su im se nadale. On je godinu dana pre nego što je postao deo ove grupe rekao "da" Franses Tomelti, s kojom je dobio sina Džozefa i ćerku Fuksiju.

 


Međutim, baš negde u vreme kada je mlađe dete Stinga i Franses došlo na svet, muzičar je upoznao Trudi Stajler. U tom trenutku, Trudi i Franses su postale najbolje prijateljice, a ona je bila prva komšinica para – živeli su vrata do vrata u Bejsvoteru, na zapadu Londona.

 

Trudi Stajling i Sting u braku su duže od tri decenije
Trudi Stajling i Sting u braku su duže od tri decenijefoto: EPA/JASON SZENES

I dok je Franses brinula o njihovom sinu i novorođenoj ćerki, Sting se sve više zbližavao s njenom drugaricom i komšinico i uskoro su započeli aferu. Muzičar o tome kako je počela njegova ljubav s Trudi nikada nije govorio mnogo, ali je očigledno da nije oduševljen što je na taj način pronašao ljubav svog života.


Nijedno od nas dvoje nije ponosno na situaciju koja se dogodila – jednostavno se dogodila – rekao je u jednom intervjuu Sting.

 

U međuvremenu je Franses saznala za suprugovu preljubu i podnela zahtev za razvod, a tabloidi su jedva dočekali ovaj skandal. Pisalo se o slomljenom srcu supruge poznatog muzičara, o njegovoj strastvenoj aferi s njenom prijateljicom, s kojom je Trudi godinama bila veoma bliska i koja im je dolazila u kuću.


U svakom slučaju, Sting i Franses su se razveli 1984. godine, a on je nastavio vezu s Trudi, kojom se oženio 20. avgusta 1992. godine, što znači da su nedavno proslavili 33 godine braka. Najpre su priredili intimno građansko venčanje, a dva dana kasnije su organizovali romantičnu ceremoniju u Crkvi Sv. Endrua u Viltširu.

 


U tom trenutku već su imali troje dece: Bridžit, koja je došla na svet u januaru 1984, baš kada su se Franses i on razvodili, Džejka i Eliot, a posle venčanja su dobili i sina Đakoma.


Što se tiče toga što je njihova ljubav počela iza leđa njegove prve supruge, Trudi kaže da je za nju sve vrlo jednostavno.


Voleli smo jedno drugo, živeli zajedno, a onda se venčali i dobili još dece – rekla je Trudi jednom prilikom. – To je naša životna priča.


Kada je u pitanju tajna njihove sreće, Sting ističe da je bitno to što su Trudi i on na prvom mestu prijatelji.


Mi volimo jedno drugo, ali mi se jedno drugom zapravo i dopadamo, a to je važna razlika – ističe muzičar. – Ljubav je strast i sve to, ali kada vam se neko u stvari sviđa i uživate u njegovom društvu, to je nešto drugačije i traje duže.

 

Sting i Trudi Stajler na dodeli Oskara
Sting i Trudi Stajler na dodeli Oskarafoto: EPA/MIKE NELSON

Zato je Stingov savet za dug i srećan brak jasan.


Možete da imate oboje i mislim da je to bitno. Oženite se svojim najboljim prijateljem – kaže on.

 

BONUS VIDEO

REALNA PRIČA: Simonida Milojković

 

makonda-tracker