(foto)

Koje svetske zvezde su navijale za Novaka? Dikaprio je bio FASCINIRAN, a Kajli i Šalame jedva pratili meč od strasti

0

Tribine su bile pune slavnih ličnosti tokom finala US Opena, a ovo su samo neke od svetskih faca koje su aplaudirale Novaku Đokoviću dok je obarao novi rekord

Metju Mekonahi u boksu Novaka Đokovića na finalu US Opena
Metju Mekonahi u boksu Novaka Đokovića na finalu US Openafoto: Antoine Couvercelle / Panoramic / Panoramic / Profimedia

Novak Đoković, statistički najbolji teniser u istoriji ovog sporta, juče je u Njujorku osvojio 24. grend slem u karijeri!

 

Srpski sportista savladao je na US Openu Rusa Danila Medvedeva rezultatom 3:0 u setovima, a potom je obukao majicu izrađenu specijalno za ovu priliku – omaž pokojnom košarkašu Kobiju Brajantu, koji je godinama na dresu nosio upravo broj 24.

 

Pozdravile su hiljade okupljenih na Flašing medousu našeg Novaka gromoglasnim aplauzom, najemotivniji su bili, naravno, članovi Đokovićevog tima i njegova porodica. Među gledaocima je bilo i mnogo svetskih zvezda, a već na početku meča svima je privukao pažnju slavni glumac i oskarovac Metju Mekonahi, koji je finale pratio iz Novakovog boksa.

 

Međutim, pored njega bilo je mnogo zapaženih ličnosti – Mekonahijeva koleginica Nikol Kidman sa suprugom Kitom Urbanom, rijaliti zvezda Kajli Džener i glumac Timoti Šalame, koji su rešili da ovo bude jedno od njihovih prvih zvaničnih pojavljivanja kao para, čuveni Leonardo Dikaprio, koji nije krio oduševljenje zbog Noletovih poteza...

U galeriji pogledaj ko je sve sinoć u Njujorku uživao u magiji našeg Novaka Đokovića.

1 / 8 Foto: EPA-EFE/CJ GUNTHER

 

BONUS VIDEO

Ovako se prestonica Srbije klanja Đokoviću

 

makonda-tracker