slomio joj je srce

Poslali su pozivnice za venčanje, a onda – BOL I PONIŽENJE: Ljubav Demi Mur i ovog glumca okončana je na strašan način

0

Da nije volela čuvenog glumca i da joj on nije slomio srce, Demi Mur se možda nikada ne bi udala za Brusa Vilisa i s njim izgradila veliku porodicu

Demi Mur i Emilio Estevez u filmu 'Mudrost' (1986)
Demi Mur i Emilio Estevez u filmu "Mudrost" (1986)foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Američka glumica Demi Mur (60) od samo početka karijere važila je za jednu od najlepših žena Holivuda i sveta, pa je njen ljubavni život intrigirao javnost.


Najpoznatije i, možda, najveće ljubavi Demi Mur bili su njeni supruzi, a udavala se triput.


Najpre je 1981. godine rekla "da" muzičaru Frediju Muru, čije prezime i danas nosi, a potom se rastala od njega 1985. godine. Nakon toga je od 1987. do 2000. bila udata za glumca Brusa Vilisa, s kojim je dobila ćerke Talulu, Skuter i Rumer, da bi potom bila u braku s Eštonom Kučerom od 2005. do 2013. godine.


Međutim, malo je poznato da se Demi Mur umalo udala još jednom, i to za dobro poznatog glumca Emilija Esteveza.

 

Nije poznato kada su se tačno upoznali Emilio, sin glumca Martina Šina i brat čuvenog Čarlija Šina, ali su do sredine osamdesetih oni dobro znali jedno drugo. Nakon što su sarađivali na snimanju filma "Vatra Svetog Elma" (1984), Emilio je u jednom intervjuu rekao da Demi i on "znaju jedno drugo već dugo", a potom su snimili i "Mudrost" (1986).


Ja volim sve svoje kolege s kojima sam glumila i ostala sam bliska s mnogima i danas, ali osoba koja se izdvaja iz tog perioda je, naravno, Emilio – napisala je Demi u svojim memoarima Inside Out, objavljenim 2019. godine.

 

Demi Mur i Emilio Estevez osamdesetih
Demi Mur i Emilio Estevez osamdesetihfoto: Warner Bros Collection / Everett / Profimedia

Par je stupio u vezu sredinom osamdesetih, nakon što se Demi Mur razvela od prvog muža, a već šest meseci kasnije – bili su vereni.


Glumica se odmah uklopila u veliku porodicu Emilija Esteveza i obožavala je da provodi vreme s njima.


Cela ta stvar je definitivno bila opojna – priznala je Demi u intervjuu u kom je pričala o svom upoznavanju s porodicom Estevez. – Jer sam videla nešto što je bilo tako očigledno drugačije od onoga što sam ja imala. Videla sam ove impresivne roditeljstve figure koje imaju uticaj i vođstvo i zaista sm cenila to kakvi su bili.

 

Štaviše, takav su utisak Estevezovi ostavili na Demi da su oni bili presudan faktor da kaže "da" kada ju je Emilio zaprosio tako rano u njihovoj vezi. Ipak, naravno da nije samo porodična harmonija privukla glumicu – bila je zaljubljena i spremna da da šansu novom braku, ali se ispostavilo da joj on nije bio suđen s Estevezom.

 


Emilio i ja samo, zapravo, upravo poslali pozivnice za naše venčanje, kada mi je drugarica rekla da ga je videla s nekom drugom u Los Anđelesu – napisala je Demi u svojoj autobiografiji.


On je to negirao, naravno, ali mi je bilo teško da mu poverujem – priznala je. – Tokom našeg dvonedeljnog raskida nekoliko meseci ranije, spavao je s bivšom devojkom i lagao me o tome, a potom bio prinuđen da mi kaže istinu jer je saznao da je ona zatrudnela.


Nakon što je postalo očigledno da im je veza zapala u krizu dok su se spremali za venčanje, par je otišao kod Deminog psihoterapeuta na razgovor. Tamo je glumcu postavljeno pitanje da nabroji listu svojih prioriteta u životu, a njegova verenica je ostala bez reči – nje se jedva setio.

 


Bićete šokirani što ovo čujete, ali ja sam bila prilično nisko na toj listi. Odmah sam odložila venčanje, na neodređeno – otkrila je Demi u svojim memoarima.

 

Međutim, ispostavilo se da je to bio i kraj njihove veze, ali su Demi i Emilio ostali prijatelji. Upravo je na premijeri njegovog filma Stakeout glumica upoznala Brusa Vilisa, svog budućeg muža i čoveka s kojim je provela najviše vremena.

 

Uz to, dve decenije kasnije, ona je, sa svojim trećim suprugom Eštonom Kučerom, igrala u Estevezovom ostvarenju "Bobi".

 


Nekoliko godina nakon njihovog raskida, Emilio je bio u kratkom braku s Polom Abdul, a dobio je dvoje dece s manekenkom Keri Soli.

 

 

BONUS VIDEO Raša Bukvić otkrio kakav je zapravo Brus Vilis

 

makonda-tracker