omaž

Remek-delo staro 30 godina: Zendeja očarala vintidž izdanjem kakvo je nosila i Linda Evanđelista

1

Šarmantna glumica dokazuje da podjednako vodi računa o svom scenskom izgledu, imidžu, koliko i o glumačkom poslu.

foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia
foto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Planetarno poznata glumica i pevačica Zendeja neretko oduševljava publiku i modne kritičare svojim odevnim kombinacijama gde god da se pojavi, a naročito je autentična na crvenim tepisima, premijera i naslovnicama.

 

Za promociju druge sezone serije „Euforija“ ova lepotica specifičnih crta lica i držanja odabrala je fantastičnu retro haljinu staru 30 godina koju smo imali prvi put priliku da vidimo na Valentinovoj reviji, davne 1992. godine.

 

 

Crno - bele horizontalne pruge, gola ramena i kroj nalik na korset ističe vitku liniju, izdužuje telo i suptilno naglašava struk, a Zendeja ju je iznela na veoma sofisticiran način. 

 

Pre tri decenije ovaj model ponela je čuvena manekenka Linda Evanđelista koja je tada bila crvenokosa, te je glumica odlučila da za promociju filma postane crvenokosa, ali malo zagasitije nijanse. 

 

Publiku je ostavila bez reči svojom pojavom, te je dostojanstveno najavila druge sezonu serijie koja se bavi zloupotrebom supstanci među tinejdžerima, rodnim identitetom i seksualnošću, a premijerno će biti prikazana 9. januara.

 

Podsetimo, Zendeja je odrasla u obližnjem Kalifornijskom (Šekspirovom) pozorištu, u Orindu, gde je njena majka bila upravnica, a ljubav prema sceni rodila se sa samo 5 godina.

 

 

makonda-tracker