više se ne krije!

Bez šminke, maske i skrivanja: Linda Evanđelista POKAZALA LICE nakon što je priznala da je unakažena zahvatima

0

Volela sam da budem na pisti, a sad se užasavam da sretnem nekoga koga poznajem — ispričala je nedavno jedna od najpopularnijih manekenki devedesetih, čuvena Linda Evanđelista, koja sada skuplja snagu da izađe iz ilegale i prestane da krije svoje lice od sveta.

foto: EPA / DAN HIMBRECHTS
foto: EPA / DAN HIMBRECHTS

Supermodel Linda Evanđelista se više ne krije! Ona je uslikana po prvi put bez zaštitne maske nakon dužeg vremena, i to u Njujorku, što je ujedno i prvi put nakon njene iskrene ispovesti i tvrdnje da je ostala "trajno izdeformisana" nakon što se podvrgnula zahvatima koji su ostavili vidljivog traga na njoj.

 


Ona se nedavno pojavila na naslovnoj strani novog broja američkog magazina People, za koji je dala i ekskluzivni intervju i progovorila o svim detaljima kada je u pitanju njen narušen i drugačiji fizički izgled, a po prvi put pokazala i svoje telo.

 

Volela sam da budem na pisti, a sad se užasavam da sretnem nekoga koga poznajem. Ne mogu da živim u skrivanju i sramoti. Ne mogu više da živim u ovom bolu.

 

 

Naime, nakon što odlučila da se podvrgne tretmanima nazvanom kulskalpting ("Cool Sculpting"), a podrazumeva zamrzavanje masti, Evanđelista je tvrdila da je tretman "povećao, a ne smanjio" njene masne ćelije i ostavio je "trajno deformisanu", čak i nakon što se podvrgnula dvema "bolnim, bezuspešnim, korektivnim operacijama". Linda je tvrdila i da ju je ova procedura dovela do stanja razvijene paradoksalne hiperplazije masnog tkiva (PAH), što je stvorilo uvećano i čvrsto tkivo ispod njene kože.

 

Ovo držim u sebi preko pet godina. Svim mojim pratiocima koji su se pitali zašto ja ne radim dok karijere mojih vršnjakinja napreduju kažem da je razlog taj što sam brutalno unakažena zbog procedure Zeltiq Cool Sculpting (kulskalpting), jer je urađeno suprotno od onoga što mi je obećano.

 

PAH nije samo upropastio moj život, poslao me je u krug duboke depresije, tuge i najdublju jamu samoprezira. Idem napred da se otarasim sramote i javno pričam ovu priču. Umorna sam da ovako živim. Volela bih da na vrata izađem s glavom uzdignutom visoko, iako ne izgledam više kao ona stara ja — ispričala je Linda prošlog septembra.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Ona je tužila firmu za 50 miliona dolara, ističući da nije bila svesna rizika pre procedure, te retke nuspojave koja se njoj desila.

 

56-godišnja manekenka uslikana je ovih dana u najobičnijem, kućnom izdanju, dok je išla u svoju uobičajenu nabavku, a jasno je već iz prvog pogleda na nju da nije ona stara..

 

 

 

Dok ostalim supermodelima njene generacije, poput Naomi Kembel, Sindi Kraford, Klaudije Šifer, Kristi Tarlington, i dalje cvetaju ruže kada su u pitanju poslovni angažmani, poznato je i da se Linda povukla iz tog sveta, iako je nekada govorila da ne ustaje iz kreveta za manje od 10 hiljada dolara.

 

 

makonda-tracker