POGLEDAJTE

Ponovo na naslovnoj strani, ali... Linda Evanđelista skupila hrabrost da pokaže lice i oduševila velikim priznanjem

1

Slavna manekenka Linda Evanđelista ponovo je pozirala za naslovnu stranu magazina Vogue, nakon horora koji je preživela.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Linda Evanđelista je jedna od najboljih manekenki devedesetih godina, a Đani Versaće i Karl Lagerfeld su govorili kako im je ona večna muza, dok je slavna Ana Vintur smatrala da nije rođena bolja manekenka od Linde.

 

Bivša manekenka je nedavno progovorila o hororu koji joj je upropastio lice i uspela je da se izbori za pravdu i dobije odštetu od 50 miliona dolara. Naime, jedna od najpopularnijih žena na svetu prošla je kroz popularni postupak CoolSculpting, odnosno zamrzavanja sala kako bi smanjila masne ćelije, ali dogodila se nuspojava na koju nije bila upozorena.

- Da sam znala da nuspojave mogu da izazovu gubitak sredstava za život i činjenicu da ću završiti toliko depresivna da mrzim sebe... Ne bih rizikovala - rekla je Linda.

Ona se nakon toga šest godina krila od medija. Kasnije, kako je objasnila u intervjuu, tri meseca nakon zahvata počela je da primećuje izbočine na bradi, bedrima i grudima. Područja njenog tela, koja je htela da smanji, odjednom su porasla. Nakon toga su i utrnula.

Sada je rešila da skupi hrabrost i fotografiše se prvi put nakon dužeg vremena i to za prestižni časopis. Međutim, još jedan njen potez je oduševio publiku. Naime, Linda je otkrila kako u stvarnosti ne izgleda tako već joj je lice zategnuto trakama za lice. 

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

- To nisu moja vilica i vrat u stvarnom životu i ne mogu da hodam svuda sa tračicama i elastičnom trakom. Znate šta, pokušavam da volim sebe taku kakvu jesam, ali sa fotografijama je drugačije... Oduvek sam mislila da fotografijama stvaramo fantaziju. Stvaramo snove. Mislim da je to dozvoljeno. Takođe, sve moje nesigurnosti su prikrivene na ovim slikama, pa mogu da radim ono što volim - rekla je manekenka.

 

 

makonda-tracker