veličanstvena

Može da nosi šta god poželi, ali hoće – MAMINU HALJINU! Ćerka Salme Hajek na dodeli Oskara u toaleti iz 1997. godine

0

Valentina Pino zavirila je u majčin garderober i pronašla savršen primer elegancije devedesetih. Ko bi mu odoleo?

Salma Hajek i Valentina Paloma Pino na 95. dodeli Oskara
Salma Hajek i Valentina Paloma Pino na 95. dodeli Oskarafoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Meksičko-američka glumica Salma Hajek povela je ćerku Valentinu Pino kao pratnju na svečanu ceremoniju 95. dodele Oskara, a ovaj duo preplavio je modne portale.


Iako inače važi za ženu koja preferira kič, Salma Hajek je ovog puta odabrala božanstvenu kreaciju tek na ivici da je ovako klasifikujemo i koju potpisuje modna kuća Gucci, i to svetlucavi model crvenkastonarandžaste boje.


Valentinin i njen stajling mediji opisuju kao vatreno izdanje budući da je i Salmina ćerka ponela crvenu toaletu, ali ne bilo kakvu. I ne bilo koju!


Naime, stilistkinja Rebeka Korbin-Marej otkrila je na Instagramu da je 15-godišnja Valentina na dodeli Oskara nosila majčinu staru haljinu dizajnera Ajzaka Mizrahija!

Salma je ovu kreaciju, 11 godina stariju od njene ćerke, nosila 1997. na gala večeri Fire & Ice Ball u organizaciji Centra za borbu protiv raka dojke Univerziteta u Los Anđelesu, na kojoj je održana i Mizrahijeva revija.

 

U pitanju je bio dobrotvorni događaj, za koji je glumica odabrala i svetlucavu crvenu haljinu i efektnu kratku ogrlicu.

Valentina, koju je Salma dobila s milijarderom Fransoom-Anrijem Pinoom, ponela je sada ovu toaletu sa tankom ogrlicom i srebrnom Jackie 1961 torbicom modne kuće Gucci. Kosu je pustila da pada u talasima, a što se tiče šminke opredelila se za nenepadne ružičaste tonove.

 

1 / 5 Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

 

makonda-tracker