godinama se borio

Negovala ga je do STRAŠNOG KRAJA: Sestra Sandre Bulok opisala bolne POSLEDNJE TRENUTKE glumice i čoveka njenog života

0

Dok se u tajnosti borio protiv teške bolesti, poznati fotograf imao je negu tima medicinskih sestara i svoje vanbračne supruge

Sandra Bulok i Brajan Rendal bili su zajedno od 2015. godine
Sandra Bulok i Brajan Rendal bili su zajedno od 2015. godinefoto: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Američki mediji javili su juče da je poznati fotograf i dugogodišnji partner oskarovke Sandre Bulok Brajan Rendal preminuo u 58. godini.


Kako je potvrdila njegova porodica, umetnik se tri godine borio protiv amiotrofične lateralne skleroze (ALS), a umro je 5. avgusta.


Brajan je odlučio da svoju borbu protiv ove teške bolesti zadrži za sebe, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev – istakla je porodica u zvaničnom saopštenju za javnost.

 

Sve oči sada su uprte u Sandru Bulok, koja je od 2015. godine bila u vezi s Rendalom, a mnogi ga nazivaju njenim vanbračnim suprugom. Sada se oglasila njena sestra Džesin Bulok-Prado, koja je otkrila detalje o poslednjim zajedničkim trenucima para.


Uverena sam da je Braj u raju pronašao najbolje mesto za pecanje i da već baca mamac u brze reke – navela je ona na Instagramu uz fotografiju svog zeta.

 


Sestra Sandre Bulok otkrila je i da je glumica do samog kraja brinula o svom izabraniku.


ALS je okrutna bolest, ali nas teši to što znamo da je imao najbolje moguće negovatelje u mojoj neverovatnoj sestri i timu sestara koje su pomagale u brizi o njemu u njihovom domu – napisala je Džesin. – Počivaj u miru, Brajane.


Sandra Bulok nije često pričala o svom životu s Brajanom Rendalom, a poznato je da je on bio uz nju dok je odgajala svoju usvojenu decu Luisa (13) i Lejlu (11), a u emisiji Džejde Pinket Smit Red Table Talk 2021. godine je fotografa nazvala "primerom koji želi za svoju decu".

 

– Ja sam neko ko se razveo. A onda sam pronašla ljubav svog života – istakla je glumica. – Imamo dvoje predivne dece – zapravo, troje dece, on ima i stariju ćerku. To je nešto najbolje ikad.

 

Sandra Bulok i Brajan Rendal s njenom decom Luisom i Lejlom na putu ka dečijem rođendanu u komšiluku
Sandra Bulok i Brajan Rendal s njenom decom Luisom i Lejlom na putu ka dečijem rođendanu u komšilukufoto: CMaidana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Podsetimo, Sandra Bulok iza sebe ima jedan brak, s motocikllistom Džesijem Džejmsom, za kog je bila udata od 2005. do 2010. godine, a njihov brak se raspao u trenutku dok su usvajali prvo dete, nakon što je otkriveno da je Džejms varao glumicu.


Brajana Rendala upoznala je 2015, na rođendanskoj žurki njenog sina Luisa, kada je fotograf bio angažovan da ovekoveči slavlje.

 

 

BONUS VIDEO Milan Kalinić u emisiji Realna priča

 

makonda-tracker