pričala je o njemu satima

"Jurila sam ga kao PAS i obožavala": Zaboravljena ljubav Sandre Bulok i glumca pred kojim su žene drhtale devedesetih

1

Najveća ljubav popularne glumice bio je holivudski lepotan kom najpoznatije glumice nisu mogle da odole

Sandra Bulok i Tejt Donovan u filmu  'Ljubavni napitak br. 9'
Sandra Bulok i Tejt Donovan u filmu "Ljubavni napitak br. 9"foto: IFA Film / United Archives / Profimedia

Današnja oskarovka Sandra Bulok i u to vreme ultrapopularni glumac Tejt Donovan upoznali su na snimanju filma "Ljubavni napitak br. 9", sada već davne 1990. godine.


U pitanju je netipična romantična komedija, a ispostavilo se i da početak njihove ljubavi nije bio tipičan za holivudske parove.


Jurila sam ga kao pas – rekla je Sandra u intervjuu za Vanity Fair 1995. godine.

 

Kako je godinama kasnije glumica otkrila, u tome da ga konačno stigne pomogao joj je prijatelj Džordž Kluni. Iako nije pominjala imena, ona je ispričala da ju je Kluni spojio s muškarcem "za kog je želela da joj postane dečko u to vreme".


Kada sam izašla nakon što sam sedela sa Džordžom, on mu je prišao i rekao: "Ako se ti ne oženiš njom, ja ću" – prisetila se Sandra Bulok za Access Hollywood. – Ali to je samo bilo nešto što ga je nateralo da provede vreme sa mnom. Potom smo, zahvaljujući Džordžu, zajedno proveli četiri godine.

 


Danas je Sandra Bulok jedna od najtajnovitijih žena u svetu poznatih, ali je devedesetih, kada je imala manje iskustva, bila manje-više otvorena knjiga.


Ja sam tako obožavala Tejta – rekla je za Vanity Fair svojevremeno. – Kao što kažu, u životu imate jednu pravu ljubav, a s Tejtom sam bliža nego s bilo kim drugim do sad. Niko mi ne znači više, a zasigurno znam i da ja njemu značim najviše na taj način.


Čak i nakon što su Tejt Donovan i ona raskinuli, ona nije mogla da se suzdrži i ne odgovori na pitanja o svom ljubavnom životu.

 

Imate jednu veliku ljubav u životu, a ja sam je doživela – rekla je za Rolling Stone kada Donovan i ona više nisu bili par, a potom u razgovoru s Barbarom Volters istakla: – Svako ima tog jednog koji se izdvaja... On je u meni probudio sve što je dobro, sve što je loše, sve što je potisnuto.

 


Nakon što joj je srce slomljeno, Sandra je pričala da ne misli da je moguće ikada se oporaviti kada izgubite nešto tako iskreno.


Meni je potrebno mnogo da se zaljubim. Mnogo. A to što sam ga poznavala je meni i mojoj ličnosti bilo najveći poklon, a za moj posao – to je bilo kao da su mi otvorena vrata – rekla je glumica godinu dana posle raskida.


Kao što je bio slučaj s mnogim njenim vezama, jedan od razloga za raskid bilo je to što su privlačili mnogo pažnje.

 

To je izluđivalo Tejta, ali kad bih davala intervjue, nisam želela da pričam o sebi i onda bih uhvatila sebe kako tri sata pričam o njemu – priznala je, dodavši da je sigurna da to što je u međuvremenu postala ultrapopularna nije uticalo na njihovu ljubav.


Nakon što su raskinuli, Tejt Donovan je posle nekog vremena bio u vezi sa Dženifer Aniston, od 1995. do 1998, a Sandra i glumica pre nekoliko godina su javno popričale o tome. Njih dve su dana prijateljice, a pre nekoliko godina je Bulokova intervjuisala Anistonovu za magazin Interview, u kojem slavni odgovaraju na pitanja kolegama.


Jedna od tema kojima su se pozabavile bio je glumac Tejt Donovan, s kojim su obe bile u vezi. Doduše, ne istovremeno.

 


Upoznao nas je naš bivši dečko. Kažem „naš“ je smo obe bile s ovim čovekom – rekla je Sandra Bulok.


Izgleda da on ima tip – kaže Anistonova, a potom su se obe neskromno složile da Donovan očigledno „voli talentovane, duhovite, ljubazne, pronicljive i velikodušne žene“.

 

 

makonda-tracker