tužno

Sve je počelo na rođendanu NJENOG SINA, a završilo se SMRĆU: Bolna ljubavna priča najtužnijeg para Holivuda

0

Baš nema sreće u ljubavi 

foto: FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia
foto: FameFlynet / Backgrid USA / Profimedia

Poznata glumica Sandra Bulok u proteklih osam godina uživala je u ljubavi sa poznatim fotografom Brajanom Rendalom koji je preminuo nakon trogodišnje borbe sa opakom bolešću.

 

Iako je Sandra Bulok jedna od najuspešnijih holivudskih zvezda, veliki deo svog života čuvala je iza zatvorenih vrata. Ipak, ono što se zna jeste da je glumica bila u vezi s Rendalom nekoliko godina i sa njim je odgajala svoju decu.

 

Poslednje tri godine, Rendal se privatno borio protiv ALS-a, rekla je njegova porodica za People.

 

 

— Sa velikom tugom želimo da vas obavestimo da je 5. avgusta Brajan Rendal preminuo mirno nakon trogodišnje borbe sa ALS-om. Brajan je odlučio da svoje borbu sa ALS-om zadrži za sebe, a mi koji smo brinuli o njemu dali smo sve od sebe da ispoštujemo njegov zahtev — rekla je porodica.

 

Bulok i Rendal počeli su da se zabavljaju 2015. nakon što su se ranije te godine sreli na rođendanskoj zabavi njenog sina Luisa. Rendal, fotograf, je bio  angažovan da snimi događaj. Počeli su zvanično da se zabavljaju nekoliko meseci kasnije. 

 

U avgust 2015. godine Sandra Bulok i Brajan Rendal su bili na venčanju Dženifer Aniston i Džastina Terua. Par se venčao na ceremoniji iznenađenja u svojoj vili Bel Air.

 

Rendal je preminuo 5. avgusta u svom domu
Rendal je preminuo 5. avgusta u svom domu foto: Bruce/CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Tada kreće njihova ljubavna priča. 

 

U oktobru 2015. godine Sandra Bulok i Brajan Rendal debituju na crvenom tepihu Nekoliko meseci nakon početka njihove veze, Bulok i Rendal su se prvi put zajedno pojavili na premijeri jednog filma u Los Anđelesu.

 

Sandra je usvojila svog sina Luisa 2010. i svoju ćerku Lejlu 2015. Dok su Bulok i Rendal veliki deo svoje romanse držali u tajnosti, glumica je fanovima dala uvid u njihovu vezu u novembru 2021, otkrivajući da Rendal nema nikakve veze sa njenom odlukom da usvoji ćerku.

 

U stvari, proces je već bio u toku kada se par upoznao, rekla je ona u epizodi Red Table Talk.

 

Sandra i Rendal su bili u vezi 8 godina
Sandra i Rendal su bili u vezi 8 godina foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

 

Sandra se prisetila da je Rendal bio i "srećan" i "uplašen" nakon što mu je rekla da usvaja drugo dete. Glumica je Rendala nazvala "veoma strpljivim". 

 

Rendal ima ćerku iz prethodne veze, i iako je Bulok ranije bila udata za Džesija Džejmsa, ona nije imala decu sa svojim bivšim mužem.

 

— Pronašao sam ljubav svog života. Delimo dvoje prelepe dece — troje dece, (Randalovu) stariju ćerku. To je najbolja stvar koja mi se dogodila ikada — dodala je Bulokova o Rendalu.

 

Skoro godinu dana nakon njihove veze, počele su da kruže glasine da su Bulok i Rendal vereni. U to vreme, njen predstavnik je ekskluzivno rekao da su vpriče u kojima se navodi da su planirali da se venčaju apsolutno lažne.

 

 

Iako je 2019. u medijima moglo da se pročita da su se tajno venčali, njih dvoje to nisu potvrdili. Tokom pojavljivanja 2021. godine Sandra je pričala o svojoj vezi i odluci da se više ne udaje.

 

— Ja sam neko ko je prošao kroz proces razvoda. Pronašla sam ljubav svog života. Imamo dvoje prelepe dece — troje dece, njegovu stariju ćerku. To je najbolja stvar ikada. Ne treba mi papir da bi bila dobra supruga i majka —  rekla je ona.

 

— Imam partnera koji je veoma pobožan i postoje dva različita načina na koje gledam na stvari. Ne slažem se uvek sa njim, a ni on se ne slaže uvek sa mnom. Ali on je primer čak i kada se ja ne slažem. sa njim.

 

7. avgusta 2023. godine porodica Brajana Rendala otkriva da je umro nakon trogodišnje borbe sa ALS-om u 57. godini. 

 

Bonus video:

 

Priču o glumcu koji godinama živi sa HIV-om pogledajte u videu koji sledi:

 

 

 

 

makonda-tracker