"rekla sam mu da je patetičan"

Zvao je paparace da ih prate, pa ju je ŠČEPAO pred njima: Istina o ČUDNOM ODNOSU pevača i glumice (ni)je iznenađenje

0

On ju je javno nazivao svojom devojkom i davao sve od sebe da mu poverujemo, a Bruk Šilds sada je ispričala šta je istina

Majkl Džekson i Bruk Šilds imali su vlro misteriozan odnos za javnost, ali ona kaže da je zapravo sve bilo vrlo jednostavno
Majkl Džekson i Bruk Šilds imali su vlro misteriozan odnos za javnost, ali ona kaže da je zapravo sve bilo vrlo jednostavnofoto: ms4 / Zuma Press / Profimedia

Dokumentarni film "Slatka mala: Bruk Šilds" privukao je mnogo pažnje svetske javnosti pre nekoliko meseci, jer je u pitanju svojevrsna ispovest slavne američke glumice o eksploataciji koju je u Holivudu doživljavala od detinjstva.


Bruk Šilds prisetila se mnogo uznemirujućih, traumatičnih i neprijatnih epizoda iz svog života i karijere, pa je nekako "ispod radara" prošla priča koja bi sigurno bila u fokusu da nije ostala u senci toliko bolnih tema.


U pitanju je njen odnos s Majklom Džeksonom, kraljem popa i jednom od najvažnijih figura u istoriji savremene muzike.

 

Kao i mnoge druge stvari u njenom životu, odnos Bruk Šilds sa Džeksonom je pogrešno i lažno predstavljen u medijima: dok su svi bili uvereni da su oni bili u ljubavnoj vezi tokom osamdesetih, glumica odlučno ponavlja da nikada nisu bili par niti su imali intimne odnose.


Bruk Šilds i Majkl Džekson upoznali su se 1981, kad je glumica imala 13 godina, a pevač 20, i brzo su se sprijateljili.

 

BrUk šILDS I mAJKL dŽEKSON 1981. GODINE
BrUk šILDS I mAJKL dŽEKSON 1981. GODINEfoto: Ralph Dominguez/MediaPunch / Shutterstock Editorial / Profimedia

On je bio tako poznat, ja sam bila tako poznata, pa smo mogli da se smejemo svima, kao mala deca – rekla je glumica.


Oboje su bili zvezde od detinjstva, oboje su imali svoje teške priče, svoje terete i odgovornosti, ali najviše ih je povezivalo to što su, kako je Bruk istakla, i kao odrasli oboje bili "vrlo detinjasti".


Njih odnos opisuje danas samo kao druženje, ali ne krije da je Majkl Džekson bio oduševljen što je viđen s njom. Kako je priznala, bila je sigurna da je on obaveštavao paparace kada će izaći na večeru kako bi ih fotografisali zajedno, a bila je van sebe od ljutnje kada je u intervjuu koji je dao Opri Vinfri nazvao Bruk svojom devojkom.

 


Pozvala sam ga i rekla: "Prilično je patetično što moraš ovo da radiš. Pokušavam da vodim normalan život. Ne možeš da me odvučeš u svoju ludnicu" – otkrila je kasnije Bruk u intervjuu za The Sunday Times i istakla da joj se Majkl na to – nasmejao.

 

Kako je objasnila, između njih nikada nije postojalo ništa više od prijateljstva, makar s njene strane, i nikada nisu prešli granicu. Na pitanje jesu li se bar jednom poljubili ili izašli na romantičnu večeru, odgovorila je:


Ne! Bio je taj jedan trenutak, kad smo bili u automobilu i oko nas su bile kamere, a on me je ščepao da me poljubi, a ja sam rekla: "Ne! Prestani! Mi smo samo prijatelji i ja sam ti potrebna kao drugarica!" – objasnila je ona.

 

 

Prema njenim rečima, Džekson je nikad nije privlačio.


Sećam se da su ga na početku jurile glumice, bio je sladak, pre nego što se promenio. Ali meni to nikad nije palo na pamet – rekla je Bruk.


Na pitanje šta misli o optužbama za pedofiliju s kojima se Majkl Džekson suočio u periodu između 1993. do 2005. godine, Bruks Šilds objašnjava da "ne zna šta da misli o tome" jer joj je "teško da poveruje".


Volela bih da znam istinu. Onda bih mogla da shvatim kako da složim narativ u svojoj glavi. Ali ja sam šokirana koliko je, čini mi se, čitav svet – rekla je ona.

 

Bruk je bila jedna od govornika na javnoj službi održanoj nakon smrti Majkla Džeksona 2009. godine, a tada je njihovo prijateljstvo opisala kao "najprirodnije i najlakše od svih prijateljstava".

 

 

BONUS VIDEO Realna priča: Tamara Grujić

 

makonda-tracker