prelomni trenutak u njenoj karijeri

Nije mogao da podnese da je gleda: Andre Agasi razbio sve svoje trofeje zbog jedne scene Bruk Šilds u kultnoj seriji

0

Glumica Bruk Šilds prisetila se serije "Prijatelji" i scene koja je posebno iznervirala njenog tadašnjeg dečka, a kasnije i muža Andrea Agasija.

Bruk Šilds, Andre Agasi
foto: ANDRE PICHETTE / AFP / Profimedia

Glumica Bruk Šilds (57) se u intervjuu za New Yorker prisetila koliko se njen bivši suprug, a tada dečko teniser Andre Agasi (52) naljutio zbog jedne njene male uloge u kultnoj seriji.

 

U pitanju je serija "Prijatelji", a svi fanovi ovog sitkoma se sećaju epizode u kojoj Bruk Šilds glumi Eriku, devojku koja uhodi Džoja Tribianija (koga glumi Met Leblank).

 

Njena uloga je uključivala i scenu u kojoj Erika liže ruku Džoiju.

 

Međutim, iako je njen tadašnji dečko Andre Agasi došao na set da podrži svoju devojku, to što je video nije mu se svidelo, pa je odjurio sa seta. 


- Andre je bio u publici, i izjurio je - rekla je glumica u novom intervjuu.

 

- Rekao je Svi me ismevaju. Napravila si budalu od mene tim ponašanjem. Ja sam, kao bila u fazonu To je komedija! Šta je s tobom?-

 

Kako je glumica potvrdila, njegov bes se tu nije zaustavio, a već da je teniser otišao kući i "razbio sve svoje trofeje" iz besa.

Popularna glumica je kasnije saznala da Agasi koristi kristalni metamfetamin, o čemu je on otvoreno govorio, tako da je to iracionalno ponašanje sigurno bilo povezano sa tim.


Podsetimo, njih dvoje su se venčali godinu dana nakon emitovanja "sporne" epizode 1997. godine, ali su se razveli dve godine kasnije zbog njegove borbe sa zavisnošću.


Uprkos Agasijevoj reakciji, scena se pokazala kao ključni trenutak u Šildsovoj karijeri.

 

Manekenka kaže da producenti u početku nisu želeli da se ona "ludo smeje i liže mu prste", ali su nakon nekog ubeđivanja odlučili da to vrate u seriju, što je dovelo do toga da pokrene njen sopstveni sitkom, "Odjednom Suzan".

 

- Sledećeg dana su me pitali da li želim da radim sopstvenu televizijsku emisiju- objasnila je glumica.

 

makonda-tracker