uznemirujuće

Probudio se i video ga pored svog kreveta: Nedavno preminuli pevač u knjizi opisao BIZARAN INCIDENT s Majklom Džeksonom

2

Kada je imao samo 15 godina, Aron Karter je, kao i mnogi poznati dečaci, bio prijatelj kralja popa Majkla Džeksona i s njim doživeo čudan trenutak koji je pamtio do kraja života

foto: EPA/Brendan McDermid
foto: EPA/Brendan McDermid

Američki muzičar Aron Karter, koji je preminuo u Kalifoniji pre nekoliko dana u 35. godini, ostavio je iza sebe memoare "Aron Karter: Nepotpuna priča o nepotpunom životu".


Dok se spekuliše da li je Karter želeo da oni budu objavljeni baš u ovom trenuku, do javnosti su dospeli mnogi delovi njegove autobiografije, a najviše pažnje privukao je odlomak o Majklu Džeksonu, kralju popa i jednoj od najkontroverznijih ličnosti u istoriji šou-biznisa.

 

U njemu se Aron Karter priseća incidenta koji se dogodio na Džeksonovom ranču "Nedođija" u avgustu 2003. godine, kada je mladi muzičar imao 15 godina.

 

Aron Karter
foto: BRITTA PEDERSEN / EPA

Majkl i ja smo otišli u glavnu kuću sami i uputili se u njegov spavaći deo – počeo je Aron, prisetivši se da su se kralj popa, glumac Kris Taker i oni prethodno provodili na rođendanskoj žurki Majkla Džeksona i vozili se po ranču.


Posle nekog vremena, rekao sam da sam spreman za spavanje. Nisam previše razmišljao o tome gde ću spavati. Očigleno, u njegovoj kući ima mnogo soba. Ali on je izvukao nekakav sklopivi krevet pored svog kreveta koji je bio spreman. Nisam tražio poljski krevet, ali bio je tu. Nisam previše razmišljao o tome. Isključio je svetla i legao u krevet i otišli smo na spavanje – prisetio se Karter.

 

Dženet Džekson, Majkl Džekson
foto: SPENCER WEINER / AFP / Profimedia

Međutim, usred noći dogodilo se nešto čudno, što je Karter dobro upamtio.


Nekoliko sati kasnije, nešto me je probudilo. Seo sam i ugledao Majkla na dnu mog kreveta u uskom i belom donjem vešu. Nisam znao da li mesečari ili šta, ali izgledao je kao da spava – objasnio je Aron. – "Šta koji k****?", povikao sam i protresao ga kako bih ga probudio. "Vraćaj se u krevet!"

 

Kako je istakao, Majkl Džekson nije delovao previše uzrujano.


Samo je promrmljao: "Okej" i vratio se u krevet i obojica smo ponovo zaspali. Nikad ga nisam pitao o tome, nikad to nismo pominjali. Kad sam se ujutro probudio, on nije bio u sobi – napisao je Aron u svojim memoarima.

 

Aron Karter
foto: Admedia, Inc / ddp USA / Profimedia

Nakon što su se pojavili pojedini odlomci knjige, Karterov menadžment je objavio:


Ovo je trenutak za žalost i prisećanje, ne za nemilosrdni lov na novac i traženje pažnje.


Podsetimo, Aron Karter je pronađen 5. novembra u svom domu u Lankasteru bez tragova života, a njegovo telo je u kadi pronašla spremačica. Izvedena je autopsija kako bi bio utvrđen uzrok smrti, a još uvek se čeka toksikološki nalaz.

 

 

makonda-tracker