samo je trčala i plakala

Posle svega je - pobegla iz sobe: Ispovest Bruk Šilds o tome kako je izgubila nevinost

0

Mnogi su u šoku kada čuju sa čime se sve u životu suočavala slavna glumica još od kada je bila dete. 

 

 

foto: MGM / Entertainment Pictures / Profimedia
foto: MGM / Entertainment Pictures / Profimedia

Poznata američka glumica Bruk Šilds otkrila po prvi put kako i kada je izgubila nevinost. Ove intimne detalje je otkrila u dokumentarcu o njenom životu "Slatka mala: Bruk Šilds", koji je premijerno objavljen 3. aprila.

 

Kako je rekla, prvi intimni odnos u životu imala je sa 22 godine. Međutim, odmah nakon što se to desilo, ona je istrčala iz sobe. Pritom, to je uradila naga pošto pre nego što je izletela nije stigla da ni da se obuče.

 

Ona je prvo intimno iskustvo imala sa Dinom Kejnom, glumcem poznatim po ulozi Supermena odnosno Klarka Kenta u istoimenoj seriji, koja je bila aktuelna sredinom devedestih..

 

 

Kako je rekla, nju je tada više zanimao emotivni deo veze sa svojim tadašnjim dečkom, a njeha fizički.


U ovom dokumentarcu, sada 57-godišnjakinja, rekla je da sada oseća "žaljenje" zbog toga što se sve tako odigralo.

Par je bio zajedno kada su oboje bili studenti na Univerzitetu Prinston, a Šilds se prisetila kako ju je više zanimala "ljubav i posvećenost" u njihovoj vezi.

 


U dokumentarcu Šilds istražuje svoj život, koji je uključivao naga poziranja i javno seksualizovanje u šou biznisu tokom svojih tinejdžerskih godina.

Šilds se kroz smeh prisećala da je prvi put spavala sa Kejnom kada je bila juniorka na koledžu.

- Kada smo konačno uradili to, odmah sam istrčala iz sobe, potrčala niz hodnik gola, samo trčala. Nisam znala kuda idem - rekla je glumica.

 


- Potrčao je za mnom, zgrabio me i rekao: "Gde ćeš?' Ne idem nigde, ne ostavljam te, ti si ista osoba", dok sam ja samo plakala - priča Šildsova.

 

- To je trebalo je da bude ono što sam sebi želela, ali u trenu me je krivica udarila u lice. Umesto da se prepustim onome što je bila ljubavna i emocionalno sigurna veza i pobegnem u najintimniji trenutak, počela sam da plačem duboko i tiho i bila sam toliko preplašena da sam skočila iz kreveta - rekla je glumica.

 

Bruk Šilds otvorila srce i životnu priču podelila sa ostatkom sveta
Bruk Šilds otvorila srce i životnu priču podelila sa ostatkom sveta foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica se dotakla i svog odnosa sa majkom, koja je bila alkoholičarka i preminula je 2012. godine. Bruk je dugo odbijala da priča o krivici njene majke - koja je dozvolila Šildsova pozira gola za Plejbojovu publikaciju sa 10 godina.

 

- Ne znam zašto je mislila da je sve to u redu. Ne znam - priznala je sada glumica.

 

 

makonda-tracker