kao zaljubljeni tinejdžeri

Nazivali su je JEDINOM zbog koje je zaboravio ženu: Tajna ljubav koju "živa Barbika" i čuveni glumac nikad nisu priznali

0

U trenucima koje su proveli zajedno, Margo Robi i živa legenda Holivuda izgledali su zaljubljeno do ušiju, a sve je bilo posebno komplikovano jer je on u višedecenijskom braku

Margo Robi trenutno promoviše svoj film 'Barbi', u kom igra glavnu ulogu, a jedna je od producentkinja
Margo Robi trenutno promoviše svoj film "Barbi", u kom igra glavnu ulogu, a jedna je od producentkinjafoto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Australijska glumica Margo Robi, koja ovih dana fascinira svet kao Barbika u filmu "Barbi", poznata je kao omiljena holivudska "devojka iz komšiluka" – iako je neverovatne lepote i talenta, ona je obično vrlo skromna i živi kao sav normalan svet.


Poznato je da ona drži do svoje privatnosti, pa se tako malo zna o njenom braku s producentom Tomom Akerlijem, a još manje o ljubavnom životu pre braka.


Mediji su je spajali sa švedskim glumcem Aleksandrom Skašgardom, a na početku karijere je bila s Novozelanđaninom Henrijem Ejtkenom, i to je manje-više sve što znamo o tome ko je ljubio Margo Robi.

 

Međutim, nju godinama prati jedan nedokazan trač koji je ranije privlačio mnogo pažnje – da je 22 godine stariji glumac Vil Smit s njom prevario suprugu Džejdu Pinket Smit.

 

  • Jesu li Margo Robi i Vil Smit imali aferu?


Margo Robi i Vil Smit do sada su sarađivali dvaput: najpre na snimanju filma "Fokus", a potom i u ostvarenju "Odred otpisanih".

 

Vil Smit i Margo Robi u filmu 'Fokus' (2015)
Vil Smit i Margo Robi u filmu "Fokus" (2015)foto: Rotten Tomatoes Trailers/YouTube printscreen

Upoznali su se 2013. godine, kada su započeli rad na krimi komediji "Fokus", u kojoj je hemija između dvoje glumaca bila više nego očigledna. Kako su tvrdili njihovi saradnici sa seta, Margo i Vil su provodili mnogo vremena zajedno, delovali su vrlo opušteno jedno s drugim, a navodno su propustili žurku povodom završetka snimanja filma kako bi veče proveli zajedno u njegovoj prikolici.


Kad smo već kod prikolice, čuven je njihov zajednički intervju tokom gostovanja u jednoj emisiji, kada je glumac pričao kako uvek kvalitetno opremi prikolicu u kojoj provodi vreme tokom snimanja.

 

Margo je tada nehajno dodala da je Smit imao okačena ogledala na plafonu prikolice dok su snimali "Fokus", na šta je voditelj bio vrlo iznenađen, a Vil Smit pokušao da promeni temu.


Da sve bude još interesantnije, oni su tog dana nosili maltene identične majice.


Tračevi su kružili mesecima, a sve je kulminiralo kada je tabloid Star Magazine objavio fotografije nastale u foto-kabini, u kojoj su glumci pozirali zajedno podignutih majica.

Nakon što su se pojavile glasine da Vil Smit vara suprugu s Margo, ona se odmah oglasila na Tviteru, naglasivši da u tračevima "nema ni trunke istine".


Razočaravajuće je to što se naše zezanje na setu ovako vadi iz konteksta – istakla je australijska filmska zvezda.


Nije poznato šta je od svega toga istina, ali su oboje uvek isticali da su postali dobri prijatelji. Ipak, mediji su dugo nakon svega nazivali Margo Robi "jednom zbog koje je Vil Smit zaboravio da je oženjen".


Dok je Margo Robi znatno tajnovitija, o privatnom životu Vila Smita znamo mnogo više. Tako je on pre nekoliko godina došao u centar pažnje svetskih medija kada ga je supruga Džejda Pinket Smit pozvala u svoju emisiju i s njim vodila otvoren razgovor o tome kako je imala ljubavnika.

 

 

BONUS VIDEO Sociolog objašnjava uzrok ogromne popularnosti filma Barbi! 

 

makonda-tracker