(video)

Nije žalila NI OSMEHE, NI TRUD: Slučajno otkriven detalj koji pokazuje koliko je zapravo VELIKA ŽENA Margo Robi

0

Prelepa živa Barbika, glumica Margo Robi, pokazala se i kao predivna osoba

otkriveno je koliko je margo robi zapravo predivna osoba
otkriveno je koliko je margo robi zapravo predivna osobafoto: EPA-EFE/YONHAP

Prelepa 33-godišnja glumica Margo Robi ovih dana aktuelna je zbog odigrane glavne uloge u filmu u najpoznatijoj lutki, Barbiki, a pored nje, u filmu glume i Rajan GoslingAmerika Ferera...

 

I dok čitav svet trese Barbi groznica, pa veliku pažnju privlače i stajlinzi iz filma, kao i životne i ljubavne priče glavnih glumaca, uglavnom se ne zna mnogo o tome kakvi su zapravo ti ljudi privatno.

 

Za Margo Robi se sada sa sigurnošću može reći da je zaista predivna osoba, a snimak koji je isplivao na društvenim mrežama to nedvosmisleno i pokazuje.

 

Mada je reč o videu koji je snimljen još prošle godine u Amsterdamu, on je tek sad zaživeo na društvenim mrežama, u jeku promocije filma o Barbiki po čitavom svetu.

 

Svakako da svi znamo da je Margo neverovatna glumica, što je pokazala i svojim ranijim filmovima, ali ona je neko ko se potpuno posvećuje svojim fanovima.

 

1 / 15 Foto: EPA-EFE/ANDY RAIN

 

Jedan korisnik društvenih mreža snimio je video na crvenom tepihu sasvim slučajno i otkrio njen skriveni talenat, koji je mnoge ostavio bez reči.

 

Naime, ispostavilo se da je Margo Robi učila znakovni jezik i uspešno ga savladala i upotrebila tokom jedne premijere na crvenom tepihu. Njoj se jedna osoba, fan sa druge strane ograde, obratila upravo znakovnim jezikom.

 

Premda je do tada pisala autograme obožavaocima, kada ju je gluvonema osoba dozivala, Margo je odmah ostavila sve i započela "razgovor rukama", uz srdačan osmeh.

 

Time je pokazala koliko poštuje svoje fanove, a, verujemo, stekla još više simpatija...

 

BONUS VIDEO

Premijera filma Barbie:

 

makonda-tracker