da se naježite

"Ovo je ZLOSTAVLJAN i SLOMLJEN ČOVEK!" Snimak Vila Smita zbog kog mnogi veruju da glumac PATI U BRAKU

0

Na dan kada se odlučuje hoće li čuvenom glumcu biti oduzet Oskar, koji mu je uručen samo nekoliko minuta nakon što je ošamario kolegu, isplivao je snimak zbog kog svi pričaju o Vilu Smitu

foto: Instagram
foto: Instagram

Samo nekoliko minuta pre nego što je dobio Oskara za ulogu u filmu "Kralj Ričard", Vil Smit je napravio skandal posle kog se strasti u Holivudu i dalje ne smiruju.


Naime, glumac i komičar Kris Rok, koji je najavljivao kategoriju za najbolji dugometražni dokumentarni film, rekao je za govornicom da je uzbuđen što će gledati Džejdu Pinket Smit kao Dži Aj Džejn. On se tako našalio na račun činjenice da je Džejda izgubila kosu, usled alopecije, aludirajući na čuvenu filmsku junakinju bez kose.


Vil Smit nije ostao miran nakon ovog neumesnog komentara, budući da se Džejda već godinama bori s ovim stanjem, pa se popeo na binu i iz sve snage udario šamar Krisu Roku!


Ne stavljaj ime moje žene u svoja j****a usta! — vikao je Smit.

 

Usledio je potpuni haos u tamšnjoj javnosti: mnoge njihove kolege zaiuzimaju strane, a karijera Vila Smita je ugrožena jer su obustavljeni svi projekti u kojima je trebalo da učestvuje. Nametnula se i tema njegovog tek osvojenog Oskara, za koji američk Akademija filmskih umetnosti i nauka danas odlučuje hoće li ostati u Vilovim rukama.


U jeku ovog skandala, na društvenim mrežama se pojavio stari snimak proslavljenog glumca i njegove supruge Džejde, koji je nastao 2019. godine. U pitanju je uživo uključenje na Instagram, u kom Džejda traži od supruga da odgovara na njena neprijatna pitanja o njihovom odnosu.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Glumica pita Vila zna li da će u njen podkast doći psihoterapeutkinja Ester Perel i da li bi rekao da je ona bila ključna za to što su oni redefinisali svoj odnos. Kada shvati da ga gleda u tom trenutku gleda ceo svet, Smit odgovara:


Rekao sam ti da me ne snimaš bez pitanja.


Džejda ignoriše suprugov komentar i kaže u kameru:


I dalje se nosim s glupostima.

 

Vil Smit, Džejda Pinket Smit
foto: Instagram

Potom Vilova supruga nastavlja s indiskretnim pitanjima i pita ga:


Da li bi rekao da nam je pomogla da izlečimo bol koji smo naneli jedno drugom?


Vil i dalje odbija da odgovara na tako privatne stvari na Instagramu i pokušava da prekine razgovor, a u jednom trenutku kaže:


Ne možeš samo da me koristiš za društvene mreže! Nemoj samo da počneš da snimaš. Stojim u svojoj kući. Nemoj samo da počneš da snimaš...


Njegova supruga na to najavljuje svoj novi podkast.

 

Vil Smit
foto: Instagram

Molim vas, gledajte Ester u "Za crvenim stolom" jer je nama mnogo pomogla. Zar ne vidite? — zaključuje ona.


Komentari svetske javnosti na ovaj snimak su, najblaže rečeno, brutalni. "Ovo je jedan slomljen čovek koji tvpi zlostavljanje u braku", "Vil izgleda tako izmučeno", "Ona namerno pokušava da ga isprovocira", "Džejda Pinket Smit je zlostavljačica"... neke su od reakcija.


Inače, korisnici društvenih mreža tvrde da se glumac smejao šalama Krisa Roka na dodeli Oskara sve dok mu supruga nije uputila značajan pogled, nakon čega se odlučio da se fizički obračuna s njim.

 

 

makonda-tracker