tužno

Bila je samo tužna devojčica iz komšiluka: Zvezda filma "Barbi" ima tešku životnu priču

0

Nasmejana plavuša imala je teško detinjstvo o kojem retko priča 

Tužna životna priča Margo Robi
Tužna životna priča Margo Robi foto: EPA / CAROLINE BREHMAN

Jedna od trenutno najpopularnijih svetskih glumica Margo Robi postigla je ogroman uspeh u proteklih nekoliko godina osvojivši publiku maestralno odigranim ulogama

 

Ispod osmeha lepe plavuše zapravo se krije tužna priča o odrastanju bez oca i ranama koje, čini se, još uvek nisu zatvorene.

 

Strani mediji više puta su u pisali o detinjstvu koje je bilo burno, jer njeni roditelji godinama nisu u dobrim odnosima. Otac danas poznate glumice je tajkun Dag Robi, koji je nju i njena tri brata i sestre napustio kada su bili deca.

 

 

Godinama njena majka se mučila odgajavši ih sama. O ocu Margo ne govori skoro nikada, a kada je govorila o majci uvek je imala samo reči hvale i dvljenja.

 

- Margo i njena sestra Anja ne žele da znaju za njega - rekao je jednom prilikom izvor blizak porodici.

 

U članku se navodi da "bogati i moćni mag nekretnina i šećera" živi samo nekoliko ulica dalje od glumičine majke Sarije Kesler.

 

Glumica je odavno odlučila da on za nju ne postoji, ali njen brat Laklan održava odnose s njim, pa mu je tako jedne godine za dan očeva posvetio emotivnu poruku:

 

Margo Robi nema dobar odnos s ocem
Margo Robi nema dobar odnos s ocem foto: Juan Rico / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

- Možda nismo imali normalnu porodicu, ali ste mi dali obrazovanje i pomoć kada mi je bila potrebna - reči su koje su pratile fotografiju.

 

I dok njegova sestra jedva da je javno govorila o svom ocu od svog uspona do međunarodne slave, Margot je u martovskom intervjuu za The Sun priznala da je njihov kontakt ograničen, dodajući:

 

- Uopšte nisam kao on.

 

Sa druge strane, plavuša je više puta hvalila svoju mamu Sari u brojnim intervjuima. Margot je o njoj govorila sa strahopoštovanjem kao o vrednoj fizioterapeutkinji koja je sama odgajala  četvoro dece.

 

Margo Robi je izgradila karijeru vrednu divljenja
Margo Robi je izgradila karijeru vrednu divljenja foto: Profimedia

 

Zvezda "Vuka sa Vol Strita" rekla je za GK Magazine 2014. godine:

 

- Moja mama je najslađa osoba na svetu, i da se pretvorim u nju, uopšte ne bih bio toliko uznemiren; u stvari, to bi bila čast.

da će sva buduća deca koju ima odgajati u blizini svoje bake, u Australiji.

 

Čini se, međutim, da Dag prati kontinuirani uspeh svoje ćerke, a insajder je za publikaciju rekao da je ove godine otišao u lokalni kafić da pogleda dodelu Oskara i rekao svima koliko je ponosan na glumicu.

 

Na Dagovom Fejsbuk profilu, jedini film koji je 'lajkovao' je Fokus - kriminalistička drama iz 2015. sa Margot i Vilom Smitom u glavnim ulogama.

 

Ukoliko želite da saznate detalje iz života našeg poznatog muzičara Bojana Leksingtona pogledajte video koji sledi. 

 

Bonus video:

 

 

makonda-tracker