šta će se dogoditi?

Megan MRZOVOLJNA, a Vilijam ZAPANJEN najnovijim Harijevim potezom: Dolazi do velikog PREOKRETA u kraljevskoj porodici?

0

Braća su već dugo u lošim odnosima.

Prinčevi Vilijam i Hari su u lošim odnosima.
Prinčevi Vilijam i Hari su u lošim odnosima.foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Nije tajna da su prinčevi Hari i Vilijam u veoma lošim odnosima, a da je sve počelo odlukom Harija da napusti mesto starijeg člana kraljevske porodice i preseli se u Kaliforniju sa suprugom Megan Markl.

 

Njih dvojica su bili umešani u svađu, a sve je princ Hari ispričao u Netfliksovom dokumentarcu, kada je naveo da je princ od Velsa vikao na njega tokom samita u SAndrigemu.

 

Takođe je tvrdio da su članovi Kensintonske palate "lagali kako bi zaštitili njegovog brata".

 

S druge strane, Hari je u memoarima "Rezerva" tvrdio da ga je brat i fizički napaoda se uvek osećao kao rezerva budući da je princ Vilijam prvi naslednik trona.

Međutim, kako prenosi Mirror, Hari sada pokušava da prevaziđe nesuglasice, a izvori su rekli da je Megan Markl bila nervozna kada joj je Hari rekao da je već imao telefonski razgovor sa princom Vilijamom i da je "tražio primirje".


- Hari je priznao da je telefonirao Vilijamu da sklope primirje i rekao svom bratu da će on i Megan biti spremni da se vrate u London, gde će služiti kralju Čarlsu- rekao je izvor.


Rečeno je da je Vilijam bio "zapanjen" telefonskim pozivom i da "nije znao šta da kaže".

 

Kako je rekao izvor za In Touch , kralj Čarls je rekao da će "razmisliti o njegovoj ponudi": 


Prema pisanju britanskih medija, Hari razmišlja o povratku u Veliku Britaniju nakon što je postao "uspaničen" zbog novca i njegove i Meganine budućnosti u Americi.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Nathan Denette / PA Images / Profimedia

- Hari počinje da se pita da li su doneli pravu odluku napuštajući Englesku. Čak je predložio Megan da se vrate u London i kraljevsku porodicu- tvrdi izvor.


Podsetimo, Hari i Megan su napustili kraljevsku porodicu pre tri godine i radili su na stvaranju sopstvenih karijera, potpisavši ugovore sa Netfliksom i Spotifijem.

 

Međutim, njihovo Spotifaj partnerstvo je nedavno propalo i izvor je rekao da sada moraju da pronađu "plan B".

 

makonda-tracker