dugo je nismo videli

Od tate je nasledila njegov zaštitni znak: Princ Hari sa ćerkicom Lilibet uhvaćen na neočekivanom mestu

0

Iako o njihovoj bezbednosti brine veliki broj profesionalaca i nedavno su navodno satima praćeni u Njujorku, porodica princa Harija sada se odlučila za izlazak "kao sav normalan svet"

Megan Markl i princ Hari
Megan Markl i princ Harifoto: EPA-EFE/ROBIN UTRECHT / POOL

Princ Hari i Megan Markl, vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, već neko vreme stanuju u Montesitu, u Kaliforniji, koja je njihov dom otkako su okrenuli leđa britanskoj kraljevskoj porodici.


Par se tamo skrasio sa sinom princem Arčijem, a upravo je u Americi na svet došlo njihovo drugo dete – princeza Lilibet. Mališani se ne eksponiraju u javnosti, pa ih viđamo vrlo retko, a najnovija fotografija male Lilibet koju smo videli jeste njen prošlogodišnji rođendanski portet.


Međutim, Hari je sada napravio izuzetak, pa je sa ćerkom viđen na paradi povodom američkog Dana nezavisnosti. Paparaci su primetili princa kako nosi Lilibet u naručju na velikoj paradi u Montesitu, u blizini njihovog doma.

Dok je Hari bio skriven ispod kačketa i naočara za sunce i ležerno odeven, devojčica je nosila ljupku cvetnu haljinu, bele sokne i crvene cipelice, a fanovima kraljevske porodice zapalo je za oko da je ona nasledila njegov riđu kosu.

 

Iako su mediji javili da je princ Hari paradi prisustvovao samo sa ćerkom, pojavila se i jedna mutna fotografija na kojoj vidimo porodicu na okupu, odnosno Megan Markl sa ćerkom i Harija i njihovog sina Arčija u društvu još dece.

Mnogi su, inače, iznenađeni što je Hari prisustvovao obeležavanju američke nezavisnosti od Velike Britanije, kojom vlada njegova porodica, i u to u satima pred drugo krunisanje njegovog oca kralja Čarlsa III, u Škotskoj.

 

 

makonda-tracker