jesu li strogi prema njoj?

"Kako su je pustili da OVAKVA dođe na Vimbldon?!" Kejt Midlton prelepom haljinom uspela da – IZNERVIRA fanove

0

Šta zameriti savršenom stajlingu? Britanke kažu da su ljudi koji brinu o izgledu njihove buuduće kraljice napravili ogroman propust

Kejt Midlton na finalu Vimbldona,  meču između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza
Kejt Midlton na finalu Vimbldona, meču između Novaka Đokovića i Karlosa Alkarazafoto: EPA-EFE/ISABEL INFANTES

Princeza od Velsa Kejt Midlton, pokroviteljka Vimbldona, najstarijeg i najprestižnijeg teniskog tunira na svetu, obično je najzapaženija na tribinama, a to je slučaj i ove godine.


Supruga princa Vilijama na visini je svog zadatka, kako u komunikaciji sa učesnicima i organizatorima, tako i vedrim raspoloženjem, a posebno svojim uobičajenom izvanrednim stilom.


Za samu završnicu turnira, veliko finale u kom se za titulu bore naš Novak Đoković i mladi španski teniser Karlos Alkaraz, princeza Kejt čuvala je poseban stajling, očito inspirisan Vimbldonom.

 

Midltonova se, naime, u društvu porodice pojavila u zelenoj haljini nazvanoj Cady, koju potpisuje francuski modni dizajner Rolan Mure.


U pitanju je midi-haljina kratkih rukava, komad s elastinom koji ističe njenu besprekornu figuru, a ima drapirani ukras na jednom ramenu. Vrlo ženstvena i otmena, ona naglašava ramena, a košta nešto više od 900 evra.

 

1 / 6 Foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN


Kejt Midlton kombinovala je ovu haljinicu s nude cipelama, moćnim trikom ako želite da izdužite figuru, a svemu je dodala minđuše sa smaragdima.
Ipak, njeni obožavaoci na društvenim mrežama zamerili su Kejt Midlton jer joj odeća nije ispeglana.

 

Kejt Midlton na finalu Vimbldona,  meču između Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza
Kejt Midlton na finalu Vimbldona, meču između Novaka Đokovića i Karlosa Alkarazafoto: Victoria Jones / PA Images / Profimedia

"Prvi put vidim princezu u tako izgužvanoj haljini", "Je li ovoliko naborana zbog materijala ili nije ni peglana?", "Izgledala prelepo i nekako neuredno", "Kako su pustili buduću kraljicu da se mota neisplana po Vimbldonu?"... neki su od komentara na račun Vilijamove lepe supruge.

 

 

makonda-tracker