ovo niste znali o njoj

Bivši je od nje imao SULUD ZAHTEV, jedan susret joj je promenio život: Nesvakidašnja priča jedne od najlepših žena sveta

0

Kako je "otkrivena", koliko je dugo čekala priliku u Holivudu i kako ju je izneverio muškarac za kog je mislila da je čovek njenog života?

Sofija Vergara, zvezda serije 'Moderna porodica'
Sofija Vergara, zvezda serije "Moderna porodica"foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Kolumbijska glumica Sofija Vergara danas je jedna od najpopularnijih i zvanično najlepših žena sveta i dobro poznato lice.


Iza sebe ima više uspešnih uloga, pre svega u seriji "Moderna porodica", članica je žirija takmičenja "Amerika ima talenat", reklamirala je najpoznatije modne i kozmetičke brendove i njeno ime redovno je na prvim mestama lista najatraktivnijih dama planete.


Malo je, međutim, poznato da je u svet šou-biznisa ušla – sasvim slučajno.


Sofija Vergara bila je obična tinejdžerka u kolumbijskom industrijskom i lučkom gradu Barankilja, kada je jednog dana otišla na plažu. Imala je samo 17 godina i želela je da iskoristi lepo vreme, ne sluteći šta će se dogoditi.

 

Tog dana ju je, naime, ugledao jedan poznati fotograf, prišao joj i ponudio joj da je angažuje da mu pozira, kao i da joj pomogne da počne da radi u medijima. Vergara je, iznenađena, pristala, a njen prvi posao bio je nešto o čemu sanjaju i najuspešniji modeli – pojavila se u reklami za jedno od najpoznatijih gaziranih pića na svetu.

 

U njoj Sofija želi da ode i kupi piće na plaži, ali je pesak vreo, a ona bosa, pa lepotica baca predmete iz torbe da bi hodala po njima, a kada joj ponestane stvari skida odeću sa sebe i hoda po njoj, uz oduševljenje svih prisutnih muškaraca.

 


Reklama se emitovala širom Latinske Amerike, a to je Sofiji pružilo ogromnu popularnost, pa je sa 20 godina već bila vrlo aktivna i često angažovana manekenka u Kolumbiji, a vodila je i više televizijskih emisija. Pozirala je za mnoge magazine, kalendare i postere, a već 1998. godine se porodicom preselila u Majami.


U Americi je uglavnom vodila kvizove i dobijala manje uloge u filmovima, a trebalo joj je više od deset godina dobije prvu veliku priliku – ulogu Glorije u sitkomu "Moderna porodica".

 


Do trenutka kada je došla u Ameriku Sofija je iza sebe imala brak sa Džoom Gonzalesom, s kojim je 1991. dobila sina Manola, a njihova bračna zajednica trajala je samo godinu dana. Nekoliko godina po dolasku u Ameriku, stupila je u vezu s Nikom Lebom, s kojim se verila, ali ovoj ljubavi nije bilo suđeno.


Dok je još bila u vezi s Lebom, Sofija je na prijemu u Beloj kući upoznala glumca Džoa Manganijela, koji ju je drsko "merkao" dok je stajala s verenikom. U jednom trenutku glumac je uslikan dok je stajao iza glumice i gledao njenu zadnjicu.


Da, skroz ste me uhvatili – priznao je Džo za E! News.

Nakon toga, oni su se sreli još nekoliko puta na raznim događajima, ali je Sofija i dalje bila zauzeta.


Čim je raskinula veridbu, Džo je rešio da okuša sreću. Zamolio je glumca Džesija Tajlera Fergusona, njenog kolegu iz serije "Moderna porodica" da mu da Sofijin broj telefona i pozvao je da izađu. Glumica je pristala, iako nije imala velika očekivanja.

 

Znao sam da su mi male šanse, ali nisam hteo da ih propustim – istakao je Džo. – Znate, ja sam krupan muškarac, a volim kada žena ima obline.


– Naš prvi izlazak dao mi je sve moguće razloge da mislim da nam neće uspeti – rekao je kasnije glumac. – Bila je u fazonu "Premlad si", "Glumac si", "Ovo si", "Ono si"... To je pričala samo da bi čula sebe kako to kaže, pokušavala je sebe da ubedi u to.

 

1 / 6 Foto: EPA/PAUL BUCK


Ipak, uskoro su otpočeli vezu, a Manganijelo je zaprosio Sofiju posle samo pola godine veze, i to na španskom.


Par se venčao u novembru 2015. u Palm biču na romantičnoj ceremoniji o kakvoj je Sofija oduvek sanjala.


Zanimljivo, nakon raskida s Lebom, glumica je prošla pakao jer je njen bivši verenik tražio da može bez njene dozvole da koristi zamrznute embrione koji su nastali u doba dok su još bili zajedno.

 

Sofija Vergara često je na meti paparaca u Los Anđelesu
Sofija Vergara često je na meti paparaca u Los Anđelesufoto: BG026/Bauergriffin.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Žalbeni sud u Luizijani presudio u korist zvezde "Moderne porodice", a njegovu tužbu su odbili, proglasili je "odvratnom" i rekli da smatraju da ona ismeva pravni sistem Luizijane.

 

 

makonda-tracker