ponosno pokazuju stare albume

DECA SU IH ISMEVALA ZBOG IZGLEDA: Mališani s ovih fotografija su porasli i danas su NAJLEPŠI PAR NA PLANETI

0

Glumica zbog koje danas muškarci gube glavu u detinjstvu je bila žrtva vršnjačkog nasilja zbog svog izgleda, a njen izabranik nekada je bio mršavko s naočarima. Međutim...

foto: Instagram, Tviter
foto: Instagram, Tviter

Sofija Vergara i Džo Manganijelo zaista pružaju nadu svim tinejdžerima koji su na meti okrutne dece zbog svog izgleda!


Lepa kolumbijska glumica s adresom u Holivudu više puta je istakla da su je vršnjaci maltretirali jer je bila izuzetno mršava, zbog čega se osećala kao "ružno pače".


Pre nekoliko godina je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju koja otkriva kako je Sofija izgledala s trinaest godina, a njeni fanovi su istakli da je ova glumica prava inspiracija!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sofia Vergara (@sofiavergara) on


Međutim, danas se ona najčešće pominje na listama najlepših i najseksepilnijih žena na svetu, a novinari joj stalno postavljaju pitanja o njenoj egzotičnoj lepoti.

 

Pa, moj izgled nije toliko egzotičan u Kolumbiji kao u Sjedinjenim Američkim Državama jer tamo većina žena izgleda kao ja. Ja sam tamo nešto kao "ružno pače" — našalila se Sofija ponovo upotrebivši ovaj izraz.

 

1 / 14 Foto: Profimedia


Njen suprug Džo Manganijelo je danas prepoznatljiv po mišićima - pravim malim planinama mišića!

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Više puta našao se na naslovnici magazina "Men's Health" i milioni žena širom planete uzdišu za njim. Ipak, ni on se nije rodio s takvim izgledom: u detinjstvu je Džo bio sasvim neprimetan dečak.

 

 

makonda-tracker