on je bio njen spas

Radovala se kad dobije ŽVAKU, završila je u zatvoru – a onda je stigao ANĐEO: Čudan život lepotice koja je očarala Pariz

0

Lepotica kojoj se ovih dana divi Pariz očarala je sve na Nedelji mode, a malo je poznato koliko suza stoji iza njenog puta do sreće

Elena Perminova,  ruska mankenka i influenserka
Elena Perminova, ruska mankenka i influenserkafoto: Grosescu Alberto Mihai / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nedelja mode u Parizu okuplja veliki broj poznatih ličnosti iz celog sveta, a jedna od trendseterki koja se juče pojavila na reviji modne kuće Valentino bila je ruska influenserka Elena Perminova (36).


Plavokosa lepotica pojavila se u sako-haljini pomenutog brenda, a reč je o svetlobraon kreaciji mini dužine koja naglašava ramena.

 

Za dodatnu dozu glamura, bilo je tu nojevo perje, koje pada niz rever, a Ruskinja je svemu dodala metalik cipele sa platformama i visokim štiklama, kao i minijaturnu svetlucavu torbicu.

 

Elena Perminova,  ruska influenserka
Elena Perminova, ruska influenserkafoto: KCS Presse / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Ovo je samo jedna u nizu revija koje je Elena posetila proteklih dana, pa je tako bila zapažena i predstavljanjima novih kolekcija modnih kuća Fendi, Prada, Izabel Maran...


Elena Perminova danas može da se pohvali idiličnim životom, u kom uživa sa 27 godina starijim surugom, inače poznatim milijarderom Aleksandrom Lebedevim. Par uživa u suvom luksuzu, stanuje u skupocenoj vili, putuje svetom, vozi najskuplje automobile i nosi odevne kombinacije koje koštaju kao jedan stan, ali Elenin put do ovakvog života nije bio lak.

 

Rođena je u Sibiru, gde je sa svojom četiri godine starijom sestrom odrasla u nemaštini. Ipak, svoje detinjstvo ocenjuje srećnim, iako nisu imali maltene ništa osim mnogo ljubavi i podrške porodice.


Bila sam srećna devojčica i imala srećno detinjstvo. Dolazim iz normalne porodice. Bila sam srećna kad bi mi tata kupio žvaku – prisetila se ona u jednom intervjuu.

 

Elena Perminova je poznatija u modnom svetu pod nadimkom Lena
Elena Perminova je poznatija u modnom svetu pod nadimkom Lenafoto: ction Press / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kako je pričala, još kao dete maštala je da postane manekenka i sama je pravila zakrpe za farmerke kako bi se istakla u društvu i privukla pažnju.


Kada je imala 14 godina, ušla je u svet modelinga, a sa 16 godina se pojavila na naslovnici magazina čije se ime prevodi kao "grešno zadovoljstvo". Tih dana zaljubila se u 16 godina starijeg dilera droge iz njenog grada, a danas kaže da nije imala predstavu čime se on bavi.


Potpuno sam se zaljubila. Nisam mogla da živim bez njega. On je bio moj život – izjavila je Elena.


Ubrzo je, međutim, saznala kako njen dečko zarađuje za život – počeo je da je tera da ona dostavlja drogu njegovim kupcima.


Jednog dana sam mu rekla: "Ne mogu ovo više da radim". On mi je rekao: "Okej, ćao" – prisetila se Elena. – Ne možete da zamislite kako mi je bilo. Provela sam dva dana plačući, a onda sam ga molila: "Molim te, moram da budem s tobom, vraćam ti se". Imala sam samo 16 godina. Mislila sam da sam odrasla, ali sam bila dete. Nisam shvatala ko je dobar, a ko ne. I dalje se zbog toga osećam užasno.

 


U to vreme Elena je za svog dečka prodavala ekstazi po noćnim klubovima u Novosibirsku i uskoro ju je uhapsila lokalna policija. Kako je pričala, tada je dobila batine i završila je iza rešetaka, jer su želeli da je preko nje dođu do većih dilera u ovom delu zemlje.


Ja sam u zatvoru bila jedan dan. Moj dečko je dobio pet godina – ispričala je kasnije Elena.


U tom trenutku Aleksandar Lebedev, nekadašnji zaposleni u KGB-u, bio je u Dumi, Donjem domu ruskog Parlamenta, i zalagao se za zakon o zaštićenim svedocima. S njim je u kontakt stupio Elenin otac i porodica ga je upoznala sa slučajem njihove ćerke, zamolivši ga za pomoć.

 

Sedela sam sa ocem i videla ga kao vrlo ljubaznog džentlmena. Sreli smo se mnogo, mnogo puta. On je tako zgodan, tako talentovan, pravi muškarac. Prema meni se ponašao kao anđeo – rekla je Elena u jednom intervjuu.

 


Lebedev je pomogao Eleni, kako ona kaže ne zato što je lepa i ima duge noge već "on voli da sve bude ispravno, pravilno i demokratski".


Lepotica je tada dobila policijsku zaštitu, a kada je napunila 18 godina upisala je studije ekonomije u Moskvi i počela da se viđa sa Lebedevim.

 


Prvo dete – sina Nikitu – dobili su kada je Elena imala 22 godine, dve godine kasnije stigao je sin Igor, a potom je 2014. godine donela na svet i ćerku Arinu. Još uvek se priča kako je dve nedelje posle porođaja Elena krenula u teretanu i 60 dana nakon što je rodila treće dete pozirala za rusko izdanje magazina Vogue.

 

Potom je par 2021. dobio i četvrto dete, dečaka kom su dali ime Saša.

 


Danas je vrlo popularna na društvenim mrežama i u modnom svetu, a kaže da je za njen izgled zaslužan isključivo zdrav život i to što je opsednuta sportom: pilates, kardio treninzi, vežbe snage, pole dance... prija joj skoro sve!.


U slobodno vreme, Elena Perminova se bavi baštovanstvom, a svaki put kada boravi na modnim događajima širom Evrope jedva čeka da se vrati u Moskvu svojoj porodici i savršeno uređenom vrtu. Tako je jednom prilikom, kada se vratila kući iz Milana, prvo zastala da se divi svojim božurima i u tome joj je prošlo čak sat vremena.


Moj muž se pojavio i pitao me: "Pa, gde si ti?" – ispričala je Elena kroz smeh.

 

 

 

makonda-tracker