nisu se odvajali

"Beži od njega, on je u sekti!" Šakira uhvaćena u društvu poznatog glumca i miljenika žena, ali fanovi su zabrinuti

0

Nakon što se nedavno preselila u Majami iz Barselone, Šakira je prvi put viđena s nekim muškarcem, i to sa superzvezdom

Šakira na trci za Veliku nagradu Majamija
Šakira na trci za Veliku nagradu Majamijafoto: Chris Graythen / Getty images / Profimedia

Kolumbijska pevačica Šakira preselila se u aprilu u Majami sa sinovima Milanom i Sašom, nakon burnog raskida s njihovim ocem Đerarom Pikeom, nekadašnjim fudbalerom FK Barselona.


Od tada se nije često oglašavala na društvenim mrežama, niti pričala o svom privatnom životu, pa nije poznato ima li kod nje promena na ljubavnom planu, ali sada je podstakla spekulacije.


Šakira je, naime, tokom vikenda prisustvovala master času vozača Maksa Verstapena održanom u okviru Belike nagrade Majamija, a tamo nije bila sama – društvo joj je pravio Tom Kruz!

 

Šakira i Tom Kruz na trci za Veliku nagradu Majamija
Šakira i Tom Kruz na trci za Veliku nagradu Majamijafoto: CHANDAN KHANNA / AFP / Profimedia

Popularni holivudski glumac i pevačica bili su odlično raspoloženi, viđeni su kako veselo ćaskaju i gotovo da se nisu odvajali sve vreme.


Još uvek nije poznato jesu li se Šakira i Tom sreli slučajno ili su došli zajedno, kao ni da li ih veže prijateljski odnos ili nešto više, ali pevačicini fanovi na društvenim mrežama nisu oduševljeni ovim spojem.

"Šaki, beži od njega, on je u sekti", "Kao da joj nije dovoljno suđenje u Španiji za utaju poreza, sad hoće sebi da nakači sajentologe na vrat", "Ona može da nađe mnogo boljeg", "Kako užasan ukus za muškarce ima", "Milane, zgrabi mamu i trčite odatle", "Odmah da neko skloni ovog čoveka od Šaki".. komentarišu Šakirini obožavaoci.

 

 

makonda-tracker