iskreno

"GLADOVAO SAM": Legendarni glumac preživljavao jedući samo jaja i zato danas ima VAŽNU MISIJU

0

Prema nekim procenama, čuveni holivudski glumac danas ima 120 miliona dolara, a pre pola veka bio je, neprestano i svakog dana, gladan

Ričard Gir na snimanju u ONtariju, u Kanadi
Ričard Gir na snimanju u ONtariju, u Kanadifoto: Sean O'Neill / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Glumac Ričard Gir iza sebe ima veliku holivudsku karijeru i već godinama uživa u impozantnom bogatstvu, poštovanju i svetskoj slavi. Ipak, nije mu uvek bilo lako.


Kao i mnogi mladi glumci koji pokušavaju da izgrade karijeru u jednog od najsurovijih oblasti u industriji zabave, Gir je na samom početku imao mnogo teških trenutaka.


Gladovao sam tokom sedamdesetih kao glumac koji tek počinje karijeru, samo da pokušavao da uspem. Imao sam sreću da radim, ali u to vreme nije mnogo glumaca zarađivalo – prisetio se Ričard svojih neglamuroznih početaka.

 

Ričard Gir na jednom događaju u Francuskoj
Ričard Gir na jednom događaju u Francuskojfoto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Kako je istakao, kako bi duže ostao sit za manje novca, jeo je mnogo, mnogo jaja.


Jaja su bila moja hrana. Odlazak u restorane nije bio opcija za mene. To su bila stvarno očajna vremema – rekao je Ričard Gir za Page Six.


Prema njegovim rečima, tih dana "u Njujorku niko nije imao nimalo novca".

 

Nažalost, glad je bila nešto normalno – istakao je sa tugom glumac.


Povod za ovaj intervju bilo je učešće čuvenog glumca u pripremi gala večeri dobrotvorne organizacije City Harvest, koja ima za cilj da pomogne siromašnima da dođu do hrane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Richard Gere (@richardtgere)


Hrana je osnovna životna potreba koju mnogi Amerikanci ne mogu da ispune. Ovih dana je sve tako prokleto skupo! Zato se osećam srećnim što mogu da pomognem ljudima, imati hranu – pa to je osnovno ljudsko pravo! – napominje Gir.

 

 

makonda-tracker