konačno razotkrivene

Iza svega je stajao – PODMUKAO PLAN: Otkrivena 9 godina stara zavera poznatih lepotica da unište vezu Selene Gomez

0

Devojke koje danas spadaju u najuspešnije na planeti su 2014. godine navodno rešile da se pretvaraju da su drugarice čuvenoj pevačici sa zadnjim namerama...

Selena Gomez bila je dugo deo najpoznatijeg ljubavnog trougla u svetu poznatih
Selena Gomez bila je dugo deo najpoznatijeg ljubavnog trougla u svetu poznatihfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Protekih dana društvene mreže Tik Tok i Tviter preplavio je jedan stari trač o poznatima, za koji fanovi kažu da je konačno dobio potvrdu!


Naime, jedna tiktokerka podelila je snimak u kom je otkrila da je influenserka i kozmetički mogul Kajli Džener sačuvala njen snimak star četiri meseca, u kom se ona dotakla ljubavnog trougla koji su činili Selena Gomez, Džastin Biber i Hejli Biber.


U pitanju je video u kom je izvesna Suzana podsetila na glasinu da su manekenke Kendal Džener i Điđi Hadid 2014. odvele pevačicu i glumicu Selenu Gomez na odmor u Dubai da bi njihova drugarica Hejli Boldvin imala priliku da zavede njenog bivšeg dečka Džastina Bibera.

Suzana mesecima nije želela da otkrije da je primetila da je Kajli Džener, Kendalina sestra, sačuvala ovaj snimak, a fanovi smatraju ovaj potez čuvene bogatašice potvrdom da je zaista iza svega stajala zavera.

 

"Ne mogu da verujem da je posle toliko godina priznala šta su uradile", "Kendal i Điđi se prave dobrice godinama i onda ih Kendalina sestra raskrinka na ovako glup način", "Koliko su samo zle", "One su se stvarno pravile da su joj drugarice da bi Hejli mogla da joj 'ukrade' dečka"... komentarišu fanovi Selene Gomez.

 

Džastin i Hejli Biber su počeli kao prijatelji, a potom stupili u vezu
Džastin i Hejli Biber su počeli kao prijatelji, a potom stupili u vezufoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, u decembru 2014. godine, nakon još jednog raskida Džastina BIbera i Selene Gomez, mediji su pisali da su manekenke Kendal Džener i Điđi Hadid rešile da odvedu pevačicu u Dubai, kako bi lečila slomljeno srce.

Pisalo se da je Selena bila ubeđena da će nedostajati Biberu i da će se posle odmora opet pomiriti, ali desilo se nešto sasvim neočekivano – Džastin i njegova drugarica Hejli Boldvin su zajedno otišli na letovanje, stupili u vezu, a on je potom bio naizmenično bio sa obema, sve dok na kraju nije zaprosio Hejli, kada je ona postala gospođa Biber.

 

Selena Gomez povukla se s društvenih mreža nakon nedavnih skandala
Selena Gomez povukla se s društvenih mreža nakon nedavnih skandalafoto: Tik Tok, selenagomez

Selena je u godinama koje su usledile imala komplikovan odnos sa sestrama Džener i Điđi Hadid, koje su je više puta indirektno ismevale na društvenim mrežama, zajedno sa Hejli Biber.

 

Poslednji put se dogodilo pre nekoliko dana, kada su se narugale obliku obrva Selene Gomez, što je Kajli odmah demantovala da se odnosi na pevačicu. Ipak, malo ko joj je poverovao...

 

 

 

makonda-tracker